Πέτρος Πανούτσος: «Αντλώ τη δύναμή μου από εσάς»

 
 

Ο νεαρός Πέτρος Πανούτσος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ΔΕ Λάππα με την παράταξη του Χρήστου Νικολάου, «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών».

Ο Πέτρος κατάγεται από το Λάππα Αχαιας όπου εργάζεται και ζει μόνιμα.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και προϊστάμενος της ΔΕΥΑ Δυμαίων, μας συστήνεται και εξηγεί τί τον οδήγησε στην απόφασή του να εμπλακεί με τα κοινά:

» Η ενασχόληση μου με τα πολιτικά προέρχεται και πηγάζει από την αγάπη που τρέφω για το χωριό μου και στο σύνολο του δήμου δυτικής Αχαΐας. Στην εφηβεία αποφάσισα να ζήσω μόνιμα στο τόπο που αγαπάω. Σε έναν τόπο προσφοράς συνεργασίας, μια αγροτική περιοχή με ανθρώπους γεμάτους ζωντάνια και υπερήφανο χαμόγελο.

Δεν θέλω να εγκαταλείψουμε αυτό το τόπο. Θέλω να αγωνιστώ να προσφέρω ότι δυνατό καλύτερο, να σταθώ αντάξιος στις προσδοκίες του δήμου δυτικής Αχαΐας.

Συμμετέχω στην ομάδα του Χρήστου Νικολάου, σε μια ομάδα που έχω αποκτήσει στενούς δεσμούς διαμέσου της προσφοράς της συνεργασίας και όρεξης για δουλειά.

Ήθελα δίπλα ανθρώπους που ο ένας να εμψυχώνει τον άλλον και αυτό ακριβώς, βρήκα στη Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών.

Μέσα από την εκλογική διαδικασία και τη ψήφο δίνεται η δυνατότητα να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του τόπου.

Κάθε δευτερόλεπτο, κάθε στιγμή, κάθε ώρα, κάθε μέρα, όλα τα χρόνια που βρίσκεσαι στο χώρο της πολιτικής, πρέπει να έχεις όρεξη, να αγωνίζεται να προσπαθείς να απαιτείς, να επιδιώκεις, το καλύτερο δυνατό.

Χρειάζεσαι μια πηγή ενέργειας να παίρνεις καθημερινά δύναμη, αυτήν την ενέργεια την αντλώ από εσάς.

Από την αγάπη που μου δείχνεται την στήριξη, το καλό σας το λόγο, την εκτίμηση που δείχνετε στο πρόσωπο μου.

Σας ευχαριστώ θερμά. Χωρίς εσάς δεν θα έκανα τίποτα και εγώ…»