«Το Στέκι του Γρηγόρη» στα Νιφορέικα: Μπήκαμε στην κουζίνα του και είδαμε πώς φτιάχνονται οι πίτες με το χειροποίητο φύλλο, που γίνονται ανάρπαστες! ΦΩΤΟ

Μπήκαμε στην κουζίνα της γνωστής επιχείρησης «Το Στέκι του Γρηγόρη» στα Νιφορέικα, να δούμε πώς παρασκευάζονται οι τυρόπιτες και τα τυροπιτάκια με φύλλο χειροποίητο από τα «μαγικά» χέρια των γυναικών που εργάζονται στο γνωστό στέκι.

Η κουζίνα του μαγαζιού, μοσχοβολούσε από τα φαγητά και παντού κυριαρχούσε η καθαριότητα και η οργάνωση. Το χειροποίητο φύλλο για τις περίφημες τυρόπιτες αλλά και όλες τις άλλες πίτες που προσφέρει το μαγαζί, έτοιμο, φρέσκο και μαλακό, ζυμώνεται με ιεροτελεστία. Μέχρι να «πατήσει» στο πάγκο και να «δεχθεί» τον πλάστη. Όλα τότε, παίρνουν το δρόμο τους… Όλα τα υλικά, φρέσκα, πρώτης ποιότητας, επιλεγμένα από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, τη δεύτερη γενιά που κατάφερε, όχι μόνο να παγιώσει τις καλές κριτικές, αλλά να μεγαλώσει την πελατεία του μαγαζιού και να τον ανακαινίσει πλήρως!

Το φύλλο φουσκώνει και μοσχοβολάει. Το τραγανό τυροπιτάκι αχνίζει αλλά εμείς δεν κρατιόμαστε. Ακούγεται το «κρακ» και η γεύση της γέμισης που ελευθερώνει το φύλλο μας «μαγεύει»!

Κάπως έτσι αισθάνονται, χρόνια τώρα, όσοι επιλέγουν το «Στέκι του Γρηγόρη» για καλό φαγητό!

Στο «Στέκι του Γρηγόρη» στα Νιφορέικα, εδώ και χρόνια απολαμβάνουμε τα καλύτερα στις καλύτερες τιμές!

Επίσης, απολαμβάνουμε, ψητά στα κάρβουνα, φρέσκες τηγανητές πατάτες και σαλάτες, αλλά και μαγειρευτά, όλα με φροντίδα και αγάπη από τον υπεύθυνο της επιχείρησης!

Στο «Στέκι του Γρηγόρη» περνάμε τις πιο όμορφες στιγμές! ΦΩΤΟ