Σύλλογοι δυτικής Αχαΐας: Εκλογές, δράσεις, εκδρομές

 
 

Τα νέα των συλλόγων της δυτικής Αχαΐας:

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Αχαΐας «Πάλεια» αποφάσισε να συμμετάσχει και φέτος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην πόλη, τιμώντας τους προγόνους και τους αγώνες τους. Επίσης, η διοίκηση του συλλόγου, κάλεσε σε άσκηση με περπάτημα, μέσα από πρωινές πεζοπορίες που διοργανώνει, κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Η συγκέντρωση θα γίνεται στο Παλαιό Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, με κατεύθυνση προς την παραλία και επιστροφή στο ίδιο σημείο, αν και η διαδρομή είναι κάτι που μπορεί ν’ αλλάζει. Η δράση ξεκινά την προσεχή Τρίτη (8.30π.μ) και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό.

> Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Βελιτσών στήνει κάλπες στο κτίριό του, τη Δευτέρα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι. Υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό συμβούλιο έχουν καταθέσει οι: Αθανασόπουλος Γιώργος, Μελέζος Παναγιώτης, Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Κουλούρης Γεράσιμος, Διονυσόπουλος Παναγιώτης, Δημητρόπουλος Χρήστος, Κουλούρης Κωνσταντίνος, Μελέζος Γιάννης, Λαμπρπόπουλος Γιώργος και Λιακόπουλος Γιάννης.

> Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Λακκόπετρας χαιρέτισε την απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για συνέχιση του προγράμματος ψεκασμού για τα κουνούπια. Η πρόεδρος Σοφία Πανίτσα σημείωσε πως «η καταγραφή των υδάτινων εστιών στην περιοχή και στις γειτονικές παραλίες από το σύλλογο Ερυθρά Γαία και το αμέριστο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής, έγινε κατορθωτό, τα τελευταία χρόνια να περιοριστεί το μεγάλο θέμα». Ευχαριστεί τον δήμαρχο Χρήστο Νικολάου, τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και τον βοηθό του Αντώνη Χαροκόπο για την ανάθεση του έργου στην Εταιρεία Ψεκασμού με επικεφαλής τον Νίκο Πιέρρο.

> Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρίνου προγραμματίζει απογευματινή προσκυνηματική εκδρομή στη Μονή Αγίων Πάντων Τριταίας. Θα γίνει την προσεχή Παρασκευή για την παρακολούθηση των Γ’ Χαιρετισμών. Η αναχώρηση από το χωριό θα γίνει στις 3μ.μ. και οι δηλώσεις συμμετοχής – με κόστος 10 ευρώ – γίνονται στο τηλέφωνο 6909407928. Εξάλλου, ο σύλλογος σε συνεργασία με την Αθλητική Ενωση Κρίνου πραγματοποιούν εθελοντική αιμοδοσία την επόμενη Κυριακή (31 Μαρτίου) στο κέντρο της Τοπικής Κοινότητας. Θα υλοποιηθεί από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

> Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λακκόπετρας θα παρευρεθεί στους Γ’ Χαιρετισμούς, στην Παναγία της Κρεμαστής που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα έξω απ τον Πύργο Ηλείας. Θα μεταβούν εκεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου, με τιμή εισιτηρίου στα 10 ευρώ. Κρατήσεις θέσεων έχει αναλάβει να κάνει η Λίτσα Ντάζου (6982530793).

> O Σύλλογος Μιχοΐου Γάριζας «Η ρίζα της γης» ανακοίνωσε τη διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου, τη Δευτέρα του Πάσχα (29 Απριλίου) στις 5 το απόγευμα. Θα γίνουν στο Κοινοτικό Γραφείο και αφού προηγηθεί γενική συνέλευση. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη και οι υποψηφιότητες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο: mixoi.syllogos@gmail.com