Ηλιάνα Παπούλια: Αφιέρωσε το πτυχίο στον παππού της Ηλία Γιούλη – «Έφυγες νωρίς και δεν πρόλαβες να με καμαρώσεις…» – ΦΩΤΟ

 
 
Στη φωτογραφία η Ηλιάνα (αριστερά) με την αγαπημένη της και στενή φίλη Ελίνα Φρούντα

«Δυστυχώς η σημερινή μου χαρά, συνέπεσε με το χαμό ενός πολύ δικού μου ανθρώπου. Στον άνθρωπο τον οποίο οφείλω το όνομα μου…στον παππού μου… «, έγραψε η Ηλιάνα Παπούλια από τα Καραμεσινέικα. Η όμορφη συντοπίτισσα, πήρε το πτυχίο στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Λογιστικής και αυτό που σκέφθηκε όπως μας είπε, είναι να το αφιερώσει στον αγαπημένο της παππού Ηλία Γιούλη που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.

Η γλυκιά Ηλιάνα, παιδί των Ιωάννη Παππούλια και Όλγας Γιούλη, ζει εδώ μακριά από τους γονείς της οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Αυστραλία! Έστειλαν όμως, πέρα από την αγάπη της και τις ευχές τους και … μπαλόνια! Τα μπαλόνια που περίμεναν στην έξοδο την πτυχιούχο, ήταν από τους γονείς της!!! Ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά η ατμόσφαιρα για την Πτυχιούχο, η οποία σημείωσε:

«Αφιερώνω το πτυχίο μου στον παππού μου τον πιο ευχάριστο και χαρούμενο άνθρωπο που γνώρισα. Έφυγες νωρίς και δεν πρόλαβες να με καμαρώσεις…άλλα είμαι σίγουρη ότι από εκεί ψηλά θα με βλέπεις και θα χαμογελάς. Πάντα μου έλεγες, «Ρε Λιάνα εκείνο το πτυχίο θα το πάρεις ποτε??». Βρες ένα παράθυρο μου έλεγες και πέρνα από μέσα…Μακάρι να ήξερες πόσο πολύ λείπεις!

Εύχομαι να με επισκέπτεσαι συχνά στα όνειρα μου… Για να μπορώ να σε βλέπω! Δεν θα σε ξεχάσω ποτεεεεε!!!! Παππού σε αγαπώ πόλη !!!»