Δόξα Νιφορείκων: Η πρώτη ομάδα που πανηγυρίζει άνοδο από τις αρχές Μαρτίου!

 
 

Η Δόξα Νιφορείκων είναι η πρώτη ομάδα που πανηγυρίζει άνοδο την φετινή περίοδο αφού την εξασφάλισε και μαθηματικά στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας από τις αρχές Μαρτίου. Επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος πανηγυρίζει την άνοδο έχοντας σπάσει τα κοντέρ αφού είναι αήττητη μετρώντας 16 νίκες, 2 νίκες και έχοντας κάνει ένα ρεπό. Και στόχος είναι να κρατήσει το αήττητο στα έξι παιχνίδια που θα δώσει αφού θα κάνει και ρεπό και να πανηγυρίσει την άνοδο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας και προπονητής της Δόξας Άγγελος Κίκινας, που έχει βάλει την σφραγίδα του στην μεγάλη επιτυχία, μιλώντας για το μυστικό της ανόδου τόνισε

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την άνοδο της Δόξας Νιφορείκων. Και είμαι γιατί έχει επιτευχθεί χωρίς να παρεκκλίνουμε καθόλου από τις αξίες και τους στόχους που είχαμε θέσει το καλοκαίρι. Δηλαδή, να στηριχθούμε σε παιδιά της περιοχής που να είναι καλοί χαρακτήρες, να συμμετέχουν στις προπονήσεις και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Έχουν παίξει σε αρκετά παιχνίδια και οι 26 ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ μας και αυτό είναι αποτέλεσμα της συμμετοχής στις προπονήσεις και της προσπάθειας που έχουν καταβάλει όλοι οι παίκτες μέχρι τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς και τους αξίζουν τα καλύτερα. Επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς αν η Δόξα Νιφορείκων είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και δίκαια πανηγυρίζει αρχές Μαρτίου άνοδο τόνισε

«Θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και δικαίως είμαστε εδώ που είμαστε. Είναι πολύ σημαντικό ότι στην πρώτη χρονιά μετά την επαναδραστηριοποίηση του σωματείου ανεβήκαμε κατηγορία και κάναμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας και το χωριό που μας στηρίζουν όλη την χρονιά σε όποιο γήπεδο και αν παίξουμε. Επίσης είναι πολύ σημαντικό γιατί σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το νέο μας γήπεδο, το οποίο θα μας βρει στην Β κατηγορία». Και όσο για την νέα περίοδο τόνισε «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στα Νιφορέικα και έχουν τον πρώτο λόγο αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γα την επόμενη χρονιά».

ΠΗΓΗ