Ήττα στην … «ανάσα» για την Αχαγιά 82 – Κατάμεστο το κλειστό και σήμερα – ΦΩΤΟ

 
 

Η Αχαγιά ΄82 υπέστη ήττα στην έδρα της από τον Ιωνικό ΝΦ στην παράταση με σκορ 87-86 στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ (Α΄ Ομιλος Νότου). Διαιτήτευσαν οι Κοτσιμπος και Ντάνος. Τα 10λεπτα: 21-24, 43-44 (ημ.), 57-54, 77-77 (κ.α.), 86-87 (παρ.).ΑΧΑΓΙΑ ΄82 (Σαράντης): Αναστασόπουλος 3 (1), Βουρνάς 6, Αζαρίας, Κωνσταντινόπουλος, Νικολάου 12, Οικονομόπουλος 6, Κάλλης 14 (2), Τσάμης 41 (4), Δ. Λυμπέρης, Μακρής 4.ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ (Σορώτος): Παπανδρέου 11 (3), Παπαπέτρος 6, Μαλτέζος 2, Κουμουνδούρος 11 (1), Πέττας 16 (1), Μουμπάρακ 24 (4), Κατιάκος 17.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Αχαγιάς ΄82, Χρήστος Σαράντης δήλωσε τα εξής: «Και ομως χάσαμε… Κρατούσαμε κυριολεκτικά τη νίκη στα χέρια μας και η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Σε ένα ντέρμπι αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι μια δυο φάσεις και λίγο δόση τύχης. Δυστυχώς το δεύτερο δεν το είχαμε σήμερα και στη τελευταία φάση χάσαμε το λέι-απ κάτω από τη μπασκέτα! Σίγουρα υπάρχει στενοχώρια όταν παλεύεις μέχρι την παράταση, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τον κόσμο της Δυτικής Αχαΐας που δείχνει πρωτοφανη αγάπη στη φετινή μας πορεία με sold out σε κάθε εντός παιχνίδι! Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, συνεχίζουμε».

H δήλωση του Άγγελου Τσάμη: «Μεγάλο παιχνίδι … Που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην τύχη … Είμαστε θεωρώ επάξια στην 4αδα με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος … Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος… Είναι ένα μαραθώνιος και όχι απλά ένας αγώνας.. Ευχαριστώ από καρδιάς τον υπέροχο κόσμο μας … Υπάρχει συλλογική προσπάθεια να κάνουμε κάτι καλό στο νομό δυτικής ΑΧΑΙΑΣ ως οργανισμός και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έπονται».