Σωτήρης Βαγενάς: Ο Αχαγιώτης που έκανε το Μεξικό να «παραληρεί» και τον τόπο μας, υπερήφανο! ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 
 

Κάτι περισσότερο από υπερήφανους μας έκανε το συγκρότημα Septic Flesh, μέλος του οποίου, είναι και ο Αχαγιώτης Σωτήρης Βαγενάς (φωτο εξωφύλλου), γιος του γνωστού συντοπίτη μας Τάκη Βαγενά.

Το δημοφιλές Ελληνικό συγκρότημα, έπαιξε σε πάνω απο 3200 μεξικανούς (και όχι μόνο) στο Metropolitan Theater Of Mexico City, με την συμφωνική ορχήστρα «Symphonic Experience Concerts«.

Οι Septic Fleshμε τη συνοδεία 140 μουσικών πέρασαν στην ιστορία με μια sold out εμφάνιση που θα συζητηθεί για πολύ καιρό.

Το εν λόγω εγχείρημα είναι κάτι που η μπάντα από καιρό σχεδίαζε και υλοποιήθηκε στο Μεξικό εφόσον υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από τους εκεί promoter.
Η Nuclear Blast θα κυκλοφορήσει DVD από την συγκεκριμένη εμφάνιση σύντομα δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν να πάρουν μια γεύση. Προς το παρόν ελπίζουμε κάποια μέρα να μπορέσουμε να απολαύσουμε και στη χώρα μας κάτι παρόμοιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Σωτήρης Βαγενάς, απαγγέλλει στα Ελληνικά κείμενο για την Περσέπολη καθηλώνοντας το κοινό!

Οι στίχοι όλων των τραγουδιών των septic flesh είναι του Σωτήρη Βαγενά και η μουσική από τους Σωτήρη Βαγενά, Σπύρο και Χρήστο Αντωνίου.

+