Πίτες και ευχές από τους συλλόγους της δυτικής Αχαΐας – Οι σημερινές εκδηλώσεις

 
 
 Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μιχοΐου μοίρασε ευχές στα μέλη και στους κατοίκους του χωριού, με τους ανθρώπους της διοίκησής του να υπόσχονται πλούσια δράση εντός της χρονιάς. Στην εκδήλωση κοπής την παραδοσιακής βασιλόπιτας παρέστησαν, ο δήμαρχος Χρ. Νικολάου, ο αντιδήμαρχος Θαν. Ραυτακόπουλος, ο πρόεδρος ΟΤΑΔ Ακ. Μπαχράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Η. Οικονομόπουλος, Ν. Καραμαλίκης, η πρόεδρος του συλλόγου «Πάλεια» Ροδία Κ. Καραμπελιά κ.ά.
> Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Αχαΐας «Πάλεια» κόβει σήμερα (11π.μ) την πίτα της. Μέλη και φίλοι του έχουν κληθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».
> Ο Σύλλογος Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας «Οι Δυμαίοι» κόβει πίτα. Σήμερα (6μ.μ), η μικρή του γιορτή θα γίνει στο καφέ «Vin» της Κάτω Αχαΐας.
> Ο Σύλλογος Σουδενιωτών Πατρών και Περιχώρων κόβει σήμερα (6μ.μ) την πίτα του, στο καφενείο Παντελή, στα Λουσικά.
> Ο Σύλλογος Πετροχωρίου «Αγιος Γεώργιος» πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας. Φέτος, τυχερός που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν… ο ο ίδιος ο σύλλογος!
> Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κώμης έκοψε πίτα, με τις ευλογίες του π. Χρήστου Ζαφειρόπουλου. Μέλη και κάτοικοι αντάλλαξαν ευχές και απόψεις πάνω σε θέματα που αφορούν στο χωριό.
> Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πουρναρίου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία μελών του αλλά και κατοίκων της περιοχής. Παρών ήταν ο συντοπίτης υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, ο οποίος έτυχε και το φλουρί της βασιλόπιτας.
> Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαγείκων κόβει την πίτα του, στις 27 Ιανουαρίου (6μ.μ.) στον χώρο «Σελήνη». Θα συμμετέχουν και τα Χορευτικά του.
> Ο Σύλλογος Απανταχού Σαντομεριτών θα κόψει τη πίτα του στα Μετέωρα, στο πλαίσιο μονοήμερης εκδρομής, που θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου.