Εμπορικός Σύλλογος Δύμης: Ξεκίνησε η δράση «Ψωνίζω – Κερδίζω – Στηρίζω»

Οι Γιορτές των Χριστουγέννων φθάνουν και ο Εμπορικός σύλλογος Δύμης μας ενημερώνει ότι στην προσπάθεια του να τονώσει το καταναλωτικό κλίμα θα προβεί στην Δράση,  ΨΩΝΙΖΩ – ΚΕΡΔΙΖΩ – ΣΤΗΡΙΖΩ

«Στόχος μας είναι η επιβράβευση των καταναλωτών που θα επισκεφτούν την πόλη μας και θα κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα μας .Η επιβράβευση θα γίνει με δώρα που θα προσφέρουμε σε αυτούς μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου παρουσία καταναλωτών και επαγγελματιών.Υποδεχόμαστε τους καταναλωτές μας με καλή διάθεση & χαμόγελο. Στολίζουμε από τώρα τα καταστήματα μας και φροντίζουμε να είναι καθαρά εσωτερικά & εξωτερικά. Αφήνουμε τους χώρους στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο ελεύθερους από τα δικά μας οχήματα για την διευκόλυνση τους. Πνεύμα συνεργασίας από όλους και όχι ανταγωνισμού στα κοινά  προβλήματα για να βγούμε όλοι κερδισμένοι», αναφέρει η νέα διοίκηση του συλλόγου.

Φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου, όπως είχε γίνει τη προηγούμενη χρονιά με τη συνεργασία εμπορικού συλλόγου και δήμου δυτικής Αχαΐας.

Η δράση ξεκίνησε σήμερα 3 Δεκεμβρίουκαι θα ολοκληρωθεί ημέρα Δευτέρα 31.12.2018.