Που άναψε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη δυτική Αχαΐα; ΦΩΤΟ

 
 

Το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε στη δυτική Αχαΐα και είναι στον Άνω Αλισσό.

Εκεί που η Τοπική Κοινότητα που εκμεταλλεύτηκε τον ιστορικό πλάτανο της μικρής πλατείας και τον «μεταμόρφωσε». Μια πάρα πολύ ωραία εικόνα, η οποία φυσικά γιορτάστηκε με χορούς και τραγούδια.

Η πρόεδρος της ΤΚ Ελένη Μπεζεριάνου μας μεταφέρει:
«Απολαύσαμε τα κάλαντα καθώς και άλλα τραγούδια από τη χορωδία του συλλόγου ΠΕΙΡΟΥ.
Χαρήκαμε όμορφους χορούς από το χορευτικό του συλλόγου ΠΕΙΡΟΥ.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ. Τραχανης Σπύρος, η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ κ. Πατρουλα Κοκκινη, οι επικεφαλής της μείζονος και ελλασονος αντιπολίτευσης κ.κ. Γκοτσουλιας Διονυσιος και Κουνάδης Παναγιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καμπέρος Ηλιας, ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Μυλωνάς Σπύρος, καθώς και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κάτω Αλισσού κ. Θεώνη Κελαμη.
Θέλω να ευχαριστήσω για τις προσφορές τους: τον κ. Θανάση Πετρόπουλο για το μέλι, το ψητοπωλείο 3ΛΑΛΟΥΝ για το ρακόμελο, τον κ. Γιώργο Θεοδωρόπουλο για το τσίπουρο και τέλος όλες τις κυρίες για τα γλυκίσματα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη Ρένα Θεοδωρίδου και Γιώτα Βασιλοπούλου για τη βοήθεια τους, τόσο στο καθαρισμό του κοινοτικού γραφείου, όσο και την σημερινή ημέρα.
Μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε την πρώτη βραδιά του μήνα των γιορτών ξεχωριστή.
Υγεία, αγάπη, χαρά, ευτυχία σε σας και τις οικογένειές σας.
Χρόνια πολλά, καλές γιορτές.
Καλά Χριστούγεννα».