Επίσκεψη Μητσοτάκη σήμερα στην Πάτρα και εκδήλωση ενίσχυσης Φαρμάκη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η κάθοδος Μητσοτάκη, έχει πολιτική χροιά, καθώς το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση, στήριξης του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Υπενθυμίζεται πως η επιλογή Φαρμάκη, αποτελεί προσωπική επιλογή του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δίνοντας του μάλιστα και το χρίσμα. Στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ στο «Royal Theater», oομιλητής θα είναι ο κ. Φαρμάκης με θέμα «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την επoμένη μέρα».

Ο κ. Μητσοτάκης θα παραμείνει στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα και την Παρασκευή, καθώς θα παραστεί στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις του Πολιούχου, Αποστόλου Ανδρέου.

1000.jpg

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μας Νεκτάριος Φαρμάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής με θέμα » η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την επόμενη μέρα»την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο ROYAL PATRAS (παλιό Πτωχοκομείο) θα είναι παρών ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που θα χαιρετήσει την εκδήλωση, καθώς  και ο Γραμ.  Πολιτικής Επιτροπής κ.Λευτέρης Αυγενάκης.

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι τρεις ΝΟΔΕ της Ν.Δ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐας Ηλείας Αιτωλοκαρνανίας).

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΝΟΔΕ
ΑΧΑΪΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΑΙΤΩΛ/ΙΑΣ