Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής ο Κώστας Αποστολόπουλος – Οι ανακοινώσεις για Κατσουράνη και Γεωργακόπουλο

 
 

Ο Κώστας Αποστολόπουλος είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαΐκή όπως ανακοινώθηκε. 

Παράλληλα, εκδόθηκαν και δύο ανακοινώσεις που αφορούν την αποχώρηση των Κατσουράνη και Γεωργακόπουλου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για Κατσουράνη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  1891, μετά την δημοσιοποίηση της παραίτησης του Κώστα Κατσουράνη από την θέση του τεχνικού διευθυντή, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

– Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι πάνω από όλους.

– Σε δύσκολες στιγμές δεν περισσεύει κανείς.

– Σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία του Κώστα Κατσουράνη να αποχωρήσει από την προσπάθεια, της οποίας υπήρξε μέλος, για την αναγέννηση της Παναχαϊκής.

– Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί ανεξαρτήτως προσώπων ανιδιοτελώς.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Κατσουράνη για την προσφορά του στην συγκεκριμένη προσπάθεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι έχει επιλέξει να κάνει στην ζωή και στην επαγγελματική του καριέρα.

Η Παναχαϊκή υπάρχει από το 1891 και μετά από 127 χρόνια θα συνεχίσει να υπάρχει πάνω από πρόσωπα».

Για Γεωργακόπουλο:

«Μετά την δήλωση παραίτησης εκ μέρους του Πάρι Γεωργακόπουλου, από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891, η ΠΑΕ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πάρι Γεωργακόπουλο για την μέχρι σήμερα προσφορά του, στο όραμα για την αναγέννηση της ομάδος μας».

Για Αποστολόπουλο:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει ότι, μετά την παραίτηση του Προέδρου Κώστα Μπακαλάρου και του Δ/ντος Συμβούλου Διαμαντή Κανελλόπουλου, προέβη σε ανασυγκρότηση του Δ.Σ. και την θέση των παραιτηθέντων, ανέλαβε ο ένθερμος και πιστός φίλος της ομάδος μας Κώστας Αποστολόπουλος, ο οποίος θα εκτελεί καθήκοντα Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου, παραμενόντων στο Δ.Σ. των υπολοίπων μελών».