Στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Νικολίτσα Σαγιά – Γιατί θα τους μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία;;; ΦΩΤΟ

Αξέχαστη θα μείνει η εμπειρία, στους μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Νικολίτσας Σαγιά στο Ριόλο, στους γονείς και τους υπεύθυνους του κέντρου, η συμμετοχή τους (στο κοινό), στο δημοφιλές σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Όχι μόνο ήταν κάτι το ξεχωριστό να παρακολουθείς από κοντά, το γύρισμα μια μεγάλης τηλεοπτικής παραγωγής, αλλά κάποια στιγμή έζησαν μια … περίεργη στιγμή. Οι κύριοι που βλέπετε κάτω στη φωτογραφία, συμμετείχαν στο σόου. Κάποια στιγμή, προσποιήθηκαν ότι δυσαρεστήθηκαν με τα δύο Χ των κριτών και διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Ένας κύριος από το κοινό τους είπε ότι θα πρέπει να φύγουν από τη σκηνή και αυτοί που είπαν, θυμωμένοι, να κατέβει να τους το πει από κοντά. Όταν έγινε η «συμπλοκή» και με τους «σεκιούριτι», ένας από τους συμμετέχοντες της εκδρομής που είχε διοργανώνει η κ. Νικολίτσα Σαγιά, πήγε να τους χωρίσει! Φυσικά, μετά κατάλαβαν όλοι, ότι όλο αυτό το σκηνικό ήταν απλά ένα «τηλεοπτικό» κόλπο!

Η εκδρομή στην Αθήνα και η συμμετοχή στο σόου, σίγουρα θα μείνει αξέχαστη. Μία ακόμη εξόρμηση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Νικολίτσας Σαγιά που προσέφερε, όμορφες στιγμές και εμπειρίες. Σίγουρα θα ακολουθήσει και άλλη!!!

Η διευθύντρια του κέντρου, Νικολίτσα Σαγιά 

(φωτογραφίες Διονύσης Κολλιόπουλος)