«Όραμα για τη δυτική Αχαΐα»: Το μήνυμα για τη σημερινή Γιορτή των Αρχαγγέλων και της Πολεμικής μας Αεροπορίας

Μήνυμα της παράταξης «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα», για τη σημερινή Γιορτή των Αρχαγγέλων και της Πολεμικής μας Αεροπορίας:

«Σήμερα 8 Νοεμβρίου γιορτάζουμε τη σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και όλων των αγγελικών δυνάμεων. Γιορτάζουν όσοι και όσες φέρουν τα ονόματα Μιχαήλ, Γαβριήλ, Άγγελος, Σεραφείμ και Ταξιάρχης. 
Σήμερα γιορτάζει και η Πολεμική μας Αεροπορία. Οι αεροπόροι σαν φύλακες άγγελοι πετούν, μας σκεπάζουν και μας προστατεύουν με την παρουσία τους. Διαφυλάττουν την εδαφική και εναέρια ακεραιότητα της Πατρίδας μας και υπενθυμίζουν σε όποιον την επιβουλεύεται, ότι οι ίδιοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν ακόμη και τη ζωή τους προκειμένου να την υπερασπιστούν.
Μην ξεχνάμε και την προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας, στην κοινωνία μας και κυρίως στους ακρίτες μας. Κάθε μέρα έχουμε αεροδιακομιδές από τα νησιά μας. Το καλοκαίρι δίνουν τη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Έρευνα και Διάσωση και πολλές άλλες δράσεις που η Πολεμική Αεροπορία με τα ιπτάμενα μέσα προσφέρει στην κοινωνία και στην Πατρίδα».