Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικού Δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας: Θερμές ευχαριστίες στον Ξ. Μπαχρά και τον Δ. Σερέτη

 
 

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας ανακοινώνει τα εξής:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας τον Δημήτρη Σερέτη της εταιρίας Art Design by Seretis Dimitris για το πολύ όμορφο αποτέλεσμα που έδωσε χρωματική ισορροπία ανάμεσα στο Ειδικό Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Κάτω Αχαΐας με το συστεγαζόμενο 2ο Δημοτικό. Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που έδωσε χαρά στα παιδιά και πλέον θα ομορφαίνει το σχολείο μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ Ξενοφώντα Μπαχρά ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΜΠΑΧΡΑΣ . Από την αρχή στάθηκε δίπλα μας και αντιλαμβανόμενος τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του σχολείου μας και κίνησε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου ο Δήμος να μας παραδώσει μία ακόμη πλήρως εξοπλισμένη και ανακαινισμένη αίθουσα για να στεγαστεί ο αυξανόμενος αριθμός των μαθητών μας. Τον ευχαριστούμε που αγκάλιασε το σχολείο μας και τα παιδιά μας και που πάντα μας στηρίζει.
Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι και να στο επιβεβαιώνουν ότι δεν είσαι ξένος ή ότι για κάποιο λόγο έχεις την ανάγκη φιλοξενίας. Σε μια εποχή που ο άνθρωπος με αναπηρία αντιμετωπίζεται πολλές φορές ως ξένος στον ίδιο του τον χώρο, στην ίδια του τη κοινότητα ή ως πρόβλημα στο τυπικό εκπαιδευτικό σύστημα, είναι άνθρωποι και πράξεις όπως αυτές που έχουν να μας διδάξουν πολλά.
Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!».