ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ

Για να τιμήσει την επέτειο αυτή, ο Σύνδεσμος συνδιοργανώνει με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) Έκθεση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών με τίτλο «Προς προαγωγήν των παραγωγικών εργασιών του τόπου» προκειμένου να αναδειχθεί η παραγωγική ιστορία της ευρύτερης περιοχής κατά τον τελευταίο αιώνα.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών σήμερα Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 (ώρα 18:30) με καλεσμένους, τον Αν. Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης (Βιομηχανίας) κ. Στέργιο Πιτσιόρλα και πλήθος φορέων και Αρχών από την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η διάρκεια της Έκθεσης θα είναι από 1η έως 30η Νοεμβρίου 2018 και οι ώρες επίσκεψης από 08:00 έως 15:00 καθημερινά εκτός της Δευτέρας
