Στο πλευρό της Μαραθωνοδρόμου Σοφίας Ρήγα ο Σύλλογος Μιχοΐου – «Υπερήφανοι που η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια κατάγεται από τα μέρη μας»

 
 

«Από Μιχόι ξεκινήσαμε… με προορισμό Καρπενήσι», μας μεταφέρουν όμορφες στιγμές τα μέλη του συλλόγου Μιχοΐου. 

Και συνεχίζουν:

«Ήταν μια εκδρομή με πολλές όμορφες στιγμές! Τα είδαμε όλα… Φύση απίστευτη απάτητα όρη καταπράσινα, ποτάμια,μεγάλες λαγκαδιές με αστείρευτο νερό μες στα αιωνόβια πλατάνια-έλατα, φαράγγια.

Ιστορικά για Καραΐσκάκη, Μπότσαρη. Βελουχι/Βελουχιωτης. Η Παναγιά Προυσιωτισσα χτισμένη στα βράχια αποτελεί μοναδική ομορφιά στο τοπίο. Θαυματουργή με πλήθος κόσμου να ζητούν προστασία σε κάθε τους πρόβλημα.

Καρπενήσι ιστορική επαρχιακή πόλη φιλόξενη, με πολιτισμό!

Εκεί συναντήσαμε ένα δικό μας παιδί, που αγωνίζεται με άμιλλα, πείσμα, δύναμη, υπομονή τη Σοφία Ρήγα, η οποία προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιαπωνία. Να σας θυμίσουμε ότι η Sofia Riga πήρε μέρος στους τελευταίους Ολυμπιακούς αγώνες στη Βραζιλία, αποσπώντας καλή θέση για την Ελλάδα.

Μοιραζόμαστε τη Σοφία Μιχοι-Κερτεζι Καλαβρυτων. Ο σύλλογός μας θα την τιμήσει και θα τη στηρίξει στον αγώνα της! Καλή επιτυχία! Τέλος, ο σύλλογος ευχαριστεί πολύ τα μέλη και τους φίλους για τη συμμετοχή τους!».