Νέα στάση στον Αλισσό – Μια ακόμη παρέμβαση του συλλόγου «Πείρος» – ΦΩΤΟ

«Στη φωτογραφία, μια υποτυπώδης στάση λεωφορείου, που υπήρχε για χρόνια στο σημείο», υποδεικνύει ο σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος».

Ο οποίος ανέλαβε την πλήρη αποκατάστασή της. «Μια σύγχρονη στάση, φιλική προς το περιβάλλον, που πιστεύουμε στη Δυτική Αχαΐα δεν υπάρχει. Άλλη μια παρέμβαση του πολιτιστικού μας συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος». Η στάση αυτή φτιάχτηκε στην Π.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στον Άνω Αλισσό, στον χώρο όπου μελλοντικά θα γίνει ο προαστιακός σταθμός και που μένουν εκεί πολλοί κάτοικοι που χρησιμοποιούν το λεωφορείο και αρκετά παιδιά που πάνε στα σχολεία τους.

Ο πολιτιστικός μας σύλλογος ανταποδίδει την αγάπη σας και την μεγάλη στήριξή σας , με έργα και παρεμβαίνει με πράξεις στα χωριά μας, για καλύτερη ποιότητα ζωής. Μόνο τις τελευταίες 50 ημέρες, ο σύλλογός μας έχει παρέμβει και βοηθήσει στην ενορία της Αγίας Τριάδος, στο δημοτικό σχολείο Άνω Αλισσού, με μονάδα υπολογιστή που αγόρασε για φάρμακα στον Κάτω Αλισσό και τώρα με αυτήν τη στάση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την «Πρότυπη ξυλεμπορική» του Τάσου Γαλάνη, για τον όμορφο σχεδιασμό της στάσης, τα υλικά οικοδομών «Σπαράκη-Στρουμπούτα» για την βοήθεια στην μεταφορά της στάσης.Συνεχίζουμε με έργα για τον τόπο μας με στήριγμα μόνο εσάς και την αγάπη σας», σημειώνει ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπαρμπούνης.