«Πείρος»: «Έπεφταν λύματα στον αγωγό ομβρίων» – Τις τελικές απαντήσεις αναμένει ο σύλλογος

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο, συναντήθηκε ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου «Πείρος», μεταξύ άλλων, για το ζήτημα του αγωγού ομβρίων που εκβάλει στον ποταμό Πείρο.

Εν συνεχεία συναντήθηκαν με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, ζητώντας να λάβουν ενημέρωση για την πορεία των ελέγχων που γίνονται στον αγωγό, καθώς οι εργασίες αποκάλυψης του αγωγού, έχουν διορία μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.
«Σύμφωνα με την συζήτηση που έγινε έχουν ξεκινήσει τα έργα αποκάλυψης του αγωγού και η έρευνα από που προέρχονταν τα λύματα που έπεφταν στο ποτάμι. Σύμφωνα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες αυτά προέρχονταν από ότι φαίνεται από λύματα που έπεφταν στον αγωγό ομβρίων. Εμείς διατρανώσαμε ακόμα μια φορά ότι ο αγωγός αυτός πρέπει να φύγει και μας απάντησαν ότι αυτό θα γίνει . Μάλιστα μας είπαν ότι στο επόμενο άμεσο διάστημα θα επισκεφθούν τον βιολογικό της Κάτω Αχαΐας ώστε να γίνει νέα αυτοψία και μάλιστα το επίσημο πόρισμα που θα βγει θα μας κοινοποιηθεί . Το επόμενο διάστημα με τους προέδρους των ΤΚ θα συναντηθούμε με τον Αντιπεριφεριαρχη περιβάλλοντος για να λάβουμε όλες τις απαντήσεις», αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπαρμπούνης.