Θύμα ξυλοδαρμού παράγοντας του ποδοσφαίρου! «Άναρχη και εγκληματική επίθεση»

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορίνθου Μιχάλης Τσιχριτζής. Κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι του το βράδυ της Τρίτης, προκαλώντας του σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και στο χέρι (σ.σ. σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα έχει σπάσει το χέρι του).

Ο Μιχάλης Τσιχριτζής, δικηγόρος στο επάγγελμα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες. Η ΕΠΣ Κορίνθου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει το συγκεκριμένο τραγικό γεγονός, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κορίνθου

«Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, από αγνώστους, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη αυτή επίθεση και καλεί τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

Δυστυχώς ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.

Εγκληματικές επιθέσεις, απειλές, φθορές περιουσιακών στοιχείων και ξυλοδαρμοί παραγόντων δεν έχουν καμία θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, όπως το θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.

Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.

Το Δ/Σ και υπάλληλοι της Ε.Π.Σ. Κορινθίας καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική αυτή επίθεση σε βάρος του προέδρου μας και του ευχόμαστε να βγει από αυτή την περιπέτεια υγιείς και δυνατός να συνεχίσει το έργο του».

 

newsit.gr