Ο Βασίλης Γκοτσόπουλος για την απώλεια του Διονύση Γ. Γεωργιόπουλου: «Υπήρξε ένας άνθρωπος στολίδι για τη μικρή μας κοινωνία»

«Ανέλπιστο και συγκλονιστικό το νέο. Ένας συντοπίτης,φίλος και κουμπάρος, ένας σεβαστός άνθρωπος και πατέρας, ένας αγνός, μαχητικός, περήφανος, αγέρωχος, φιλότιμος, εργατικός, ιδεολόγος και πατριώτης ο Διονύσης Γεωργιόπουλος, από το Κάτω Λιμνοχώρι, έφυγε σήμερα τόσο άδικα, τόσο αναπάντεχα και τόσο πρόωρα από την ζωή γεμίζοντας με θλίψη και πένθος την οικογένειά του, το χωριό του, αλλά και όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, τον αγαπήσαμε και τον εκτιμήσαμε», γράφει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου δυτικής Αχαΐας Βασίλης Γκοτσόπουλος για τον θάνατο του Διονύση Γ. Γεωργιόπουλου. 

Θλίψη στο Λιμνοχώρι – «Έφυγε» από τη ζωή ο Διονύσης Γ. Γεωργιόπουλος – «Σπάει» καρδιές το μήνυμα του γιου του «Καλό ταξίδι ήρωά μου…»

Και συνεχίζει:

«Ο Διονύσης Γεωργιόπουλος υπήρξε ένας άνθρωπος στολίδι για την μικρή κοινωνία του Κάτω Λιμνοχωρίου αλλά και για ολόκληρη την περιοχή μας, άνθρωπος με λόγο και ίσκιο, δυναμικός και μπροστάρης σε κάθε αγώνα, για την επιβίωση στα δύσκολα χρόνια, για την επαγγελματική καταξίωση, για την δημοκρατία, για την πρόοδο της οικογένειάς του και της χώρας μας.

Στην πολυαγαπημένη του σύζυγο Ολυμπία, στα λατρευτά του παιδιά Γιώργο, Ελένη και Αφροδίτη, στα αγαπημένα του εγγόνια, στα αδέρφια του και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια, μεταφέροντας τους λόγια παρηγοριάς και τους εύχομαι ο θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο.

Καλό Ταξίδι και Καλό Παράδεισο Αγαπητέ μας Διονύση!!!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γενέθλιας γης που από αύριο θα σε σκεπάζει!!!».