“Πάλεια”: Θεατρικό εργαστήρι και δημιουργικό παιχνίδι οι νέες δράσεις του συλλόγου

“Τα παιδιά μας αναζητούν καθημερινά διεξόδους για να διοχετεύσουν την ενέργεια τους. Τι καλύτερο λοιπόν από το να διοχετεύει όλη αυτή η ενέργεια στην τέχνη”. Μας ενημερώνει ο σύλλογος “Πάλεια” και συνεχίζει:

“Έτσι σκεφτόμενοι λοιπόν αποφασίσαμε την δημιουργία εργαστηρίου θεατρικού και δημιουργικού παιχνιδιού από τον πολιτιστικό μας σύλλογο. Καταλληλότερος για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας από τον φίλο, συντοπίτη, παιδαγωγό και ταλαντούχο άνθρωπο Τάκη Καμπέρο δεν υπάρχει. Έγινε πρόταση στον αγαπημένο Τάκη, την οποία απεδέχθη με χαρα. τον ευχαριστούμε θερμά που δέχθηκε εθελοντικά να προσφέρει για ακόμα μια φορά στον τόπο μας. Είναι γνωστή άλλωστε σε όλους μας η δράση της θεατρικής ομάδας Ειρμός η οποία είναι δημιούργημα του κυρίου Καμπερου. Ολη η ομάδα λειτουργεί με γνώμονα τον εθελοντισμό και την προσφορά στο θέατρο.
Το εργαστήρι θεατρικού και δημιουργικού παιχνιδιού της Πάλειας ανοίγει τις πύλες του για παιδιά από 6 έως 14 ετών.

Σας επισυνάπτουμε την απάντηση του κυρίου Τάκη Καμπέρου.

“Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Δ.Σ. της Πάλειας να ηγηθώ εθελοντικά στη δημιουργία εργαστηρίου θεατρικού και δημιουργικού παιχνιδιού. Αποτελεί τιμή για μένα η πρόταση που μου έγινε και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στο σπουδαίο αυτό εγχείρημα του πολιτιστικού συλλόγου της πόλης μας. Με εκτίμηση, Τάκης Καμπέρος”