Δυτική Αχαΐα: Ανησυχούν οι κάτοικοι του Πετροχωρίου-Δρόμοι προς τις περιουσίες τους απ’ όπου δεν περνά Πυροσβεστικό! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν οι κάτοικοι του Πετροχωρίου Δυτικής Αχαΐας για τους δρόμους που οδηγούν στις περιουσίες τους και οι οποίοι δεν είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ροσπελάσιμοι σε οχήματα έκτακτης ανάγκης όπως τα Πυροσβεστικά. Ειδικότερα σε επιστολή τγους που παρέλαβε το tempo24.news αναφέρουν:

«Ανήσυχοι είμαστε  οι κάτοικοι που ζούμε  στο χωριό Πετροχώρι Αχαΐας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για την κατάσταση που βρίσκονται οι δρόμοι που οδηγούν στις περιουσίες μας στα ελαιόδεντρα στην θέση (Βούλακα). Στην κατάσταση που είναι οι δρόμοι ούτε πυροσβεστικό όχημα δεν περνάει εάν γίνει κάτι έκτακτο όπως έτυχε η περσινή πυρκαγιά και έκαψε πολλά ελαιόδεντρα στην περιοχή μας που είναι για τους  περισσότερους κατοίκους το μόνο εισόδημα.
Σαν κάτοικοι  έχουμε ενημερώσει και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και μέχρι και σήμερα δεν έχει παρέμβει καμία υπηρεσία να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες να καθαριστούν και να διαμορφωθούν οι δρόμοι ώστε να έχουν πρόσβαση τα πυροσβεστικά οχήματα.
Πρέπει να ευχόμαστε να μην γίνει η καταστροφή που έγινε την περσινή χρονιά !! »