Προεκλογική περιοδεία και … λεζάντες! ΦΩΤΟ

Κώστας Πανούτσος – Πέτρος Πανούτσος και Βασίλης Γκοτσόπουλος ομάδα κρούσης πάρα πολύ δυνατή!!!

Αυτή είναι μια από τις πολλές τώρα τελευταία αναρτήσεις του αντιδημάρχου Βασίλη Γκοτσόπουλου, οι λεζάντες του οποίου, αποτελούν αντικείμενο συζήτησης. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπει για τα καλά στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου και κάθε τί, το παρατηρούμε. 

Ο αντιδήμαρχος βρέθηκε στην εκδήλωση του Πανμοβριακού ο οποίος ανέβηκε κατηγορία μαζί με τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου, τα στελέχη της δημοτικής αρχής Θ. Πυρρή και Γ. Πετρόπουλο και πολλούς άλλους.

Μία ακόμη φωτογραφία αυτή τη φορά στις Αλυκές. «Αναζητήσεις και Προβληματισμοί για το Μέλλον του Δήμου μας! Ντέρτσος, Μαγκαφάς και Βενιζέλος σε αναζήτηση λύσης!», γράφει χαρακτηριστικά και με παρατσούκλια ο Αντιδήμαρχος. Είναι φανερό, ότι το στέλεχος του Βασίλη Γκοτσόπουλου, ότι έχει αρχίσει την προεκλογική περιοδεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετούς μήνες εκφράστηκε δημόσια, σε συνέντευξη στο dytikanea, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι:

«- Ποια είναι η θέση σας σε όσα ακούγονται περί αλλαγής πολιτικού «στρατοπέδου» σε ότι αφορά τις επιλογές σας για τις επόμενες δημοτικές εκλογές;
– Σας ευχαριστώ για την ερώτηση γιατί μου δίνετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω με τον ποιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο τα πράγματα πάνω στο ζήτημα αυτό. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, όχι μόνο δεν υφίσταται, παρά τα όσα λέγονται και ακούγονται, αλλά ούτε με απασχόλησε ποτέ, ούτε με απασχολεί. Το 2014 μετά την απόφαση του τότε Δημάρχου Ανδρέα Παναγιωτόπουλου να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, έκανα τις επιλογές μου λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, καθώς και τις υποψηφιότητες που είχαν κατατεθεί. Έναντι όλων αυτών τόσο η στάση, όσο και οι επιλογές μου, εξακολουθούν να ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ και να με ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ. Δική μου δουλειά και υποχρέωση είναι να μπορέσει η παρούσα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Δήμο μας. Αγώνας και αγωνία μου είναι να μπορέσει η παρούσα Δημοτική Αρχή με την δουλειά και την συμμετοχή όλων να υλοποιήσει αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί στον λαό της Δυτικής Αχαΐας. Με βάση τα πεπραγμένα μας θα κριθούμε και θα διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Για τον λόγο αυτό καθήκον μας είναι να εντοπίζουμε τα λάθη, τις ολιγωρίες και τις παραλείψεις μας και να προσπαθούμε να τις διορθώσουμε και να μην τις επαναλαμβάνουμε».