Ο ΑΟ Δύμης 07 για την αποχώρηση Μαντά – Χρυσανθακόπουλου: “Θα δοθεί επιπλέον αθλητικός χώρος στο ανδρικό τμήμα και τους νέους αθλητές”

“Συγχαρητήρια στους αθλητές μας Κωνσταντίνο Χρυσανθακόπουλο και Δημήτρη Μαντά για την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που τους έγινε και την αποδοχή να αγωνιστούν την προσεχή περίοδο 2018-2019 στην ιστορική ομάδα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ”.

Γράφει ο Α.Ο.ΔΥΜΗΣ ’07, για την αποχώρηση των δύο παικτών από την ομάδα.

Και συνεχίζει:

“Ο ΑΟ Δύμης 07, πιστός στην βασική αρχή της ελευθερίας του αθλητή να αγωνίζεται σε όποιο σωματείο ο ίδιος επιθυμεί, χωρίς περιορισμούς και “εμπόδια” από το σωματείο του, δέχθηκε το πέρασμά τους στο σωματείο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. Με αυτό εκτιμούμε ότι θα αποκτήσουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες και ευρύτερες παραστάσεις. Αυτή η κίνηση θα δημιουργήσει προκλήσεις και κίνητρα για όλους, μέσα από τα οποία θα προκύψει μια αμοιβαία, καθαρή μπασκετική ωφέλεια που θα γίνει κτήμα της αθλητικής μας οικογένειας και κεφάλαιο για το μέλλον του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07.
Ταυτόχρονα, θα δοθεί επιπλέον αθλητικός χώρος στο ανδρικό τμήμα μας για τους νέους αθλητές μας και τους μικρότερους από τα Τμήματα Υποδομής μας και η δυνατότητα σε πολλαπλάσια μεγαλύτερη συμμετοχή για αυτούς στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η.
Εξάλλου, οι γνωστοί Χρυσανθακόπουλος και Μαντάς αποτελούν πάντα ενεργά στελέχη της ομάδας μας, κοντά στον Διοικητικό της πυρήνα και προπονητές στα Τμήματα Υποδομών μας.
Τους ευχόμαστε όλοι από την καρδιά μας να έχουν μια επιτυχημένη χρονιά, γεμάτοι υγεία.
Στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους της και ευελπιστούμε σε μια υγιή συνεργασία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Παναχαϊκή ο Δημήτρης Μαντάς – «Γιατί έφυγα από τον ΑΟ Δύμης 07»