Σύλλογος Παραλίας Καλαμακίου Κ. Αχαΐας: Ποια είναι τα σοβαρά προβλήματα που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση – ΦΩΤΟ

 
 

Τα σοβαρά προβλήματα στην παραλία Καλαμακίου, αναφέρθηκαν κατά κύριο λόγο στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής με πλήρη απαρτία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Ρογκάλας, αναφέρθηκε σφαιρικά στα προβλήματα αλλά και τις δράσεις – ενέργειες του συλλόγου μέχρι σήμερα. Κυρίως στάθηκε στη δύσκολη έως απαγορευτική πρόσβαση στην παραλία της περιοχής, λόγω του έντονου φαινομένου της διάβρωσης. Ενημέρωσε επίσης τα μέλη του συλλόγου για τη μεγάλη επιτυχία και προσέλευση που είχε η ημερίδα για τη διάβρωση των ακτών της Αχαΐας από την ΜΚΟ Διάσωση Ακτής. Στη συνέλευση, μεταφέρθηκαν παράπονα ως προς τη μέριμνα της δημοτικής αρχής για κάποια θέματα της περιοχής όπως το πρόβλημα με το νερό. Ο πρόεδρος, τόνισε ότι ο σύλλογος, βρίσκεται συνέχεια σε επαφή με τη δημοτική αρχή, στην κατεύθυνση πίεσης να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα των δημοτών.

Χαλικόστρωση στους παραλιακούς δρόμους 

Στη συνέλευση, επίσης αναφέρθηκαν, οι εργασίες χαλικόστρωσης που έγιναν σε όλους τους οικισμούς της παραλίας, με έξοδα του συλλόγου. Τα μέλη ευχαρίστησαν τον πρόεδρο για την άμεση παρέμβασή του και την αποτελεσματικότητα που είχαν οι κινήσεις του.