Παράπονα και αιχμές από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Βασίλη Γκοτσόπουλο – «Ο δήμαρχος με ξέχασε…» – Ποια ήταν η αφορμή

 
 

Ενόχληση εξέφρασε δημόσια ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Γκοτσόπολος σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση του δήμου για την αγορά οικοπέδου στον Ριόλο. Πρόκειται για έναν χώρο, που ήταν στη μέση του δρόμου και εδώ και χρόνια έκανε δύσκολη τη ζωή των κατοίκων. 

Ο κ. Γκοτσόπουλος, ενημερώνει ότι δεν ήταν παρών, την ημέρα υπογραφής του συμβολαίου αγοράς, όμως, όπως υποστηρίζει … κάποιος τον ξέχασε! Επίσης στο κείμενο τονίζεται το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», ενώ περιέχει και σαφείς αιχμές προς τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας και αρχηγό της πλειοψηφούσας παράταξης, Χρήστο Νικολάου.

Ο Αντιδήμαρχος αφού τόνισε ότι «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση είμαι σε θέση να ανακοινώσω και εγώ από την δική μου πλευρά ότι έπειτα από αγώνα και πολλές δυσκολίες καταφέραμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, την γραφειοκρατία και κάθε άλλου είδους προβλήματα που συναντήσαμε προκειμένου να αγοράσουμε το οικόπεδο που βρίσκεται στην είσοδο του Ριόλου και εμπόδιζε την κυκλοφορία των οχημάτων στον κεντρικό δρόμο του χωριού», άρχισε τα «βέλη»: «Μπορεί χθες να μην ήμουν παρών, στην υπογραφή των συμβολαίων, μπορεί ο κ. Δήμαρχος να ξέχασε να αναφέρει ότι ήμουν από εκείνους που προσπάθησαν για να γίνει το όραμα πράξη, μπορεί να μην έλκω την καταγωγή μου από τον Ριόλο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συνέβαλα και εγώ με τις δυνάμεις μου και με τις πράξεις μου στο χθεσινό θετικό αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και δεσμεύομαι ότι πολύ σύντομα το ακίνητο αυτό θα δοθεί για χρήση στους δημότες και τους επισκέπτες του Ριόλου, όπως έχουμε κατ επανάληψη υποσχεθεί». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ που ενόχλησε τον Αντιδήμαρχο:

«Έπεσαν» οι υπογραφές για το ακίνητο στον Ριόλο – Καταγγελία Νικολάου για «εμπόδια»… λίγο πριν την τελική ευθεία – ΦΩΤΟ