Σε ξενοδοχείο στον Αλισσό φιλοξενείται ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας – Αύριο θα επισκεφθεί το δημαρχείο – ΦΩΤΟ

Στην Ταραντέλα στον Αλισσό, φιλοξενείται από τον δήμο δυτικής Αχαΐας, ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που μίλησε το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα, στο πλαίσιο του αντιιμπεριαλιστικού διημέρου της ΚΝΕ.

Τον κ. Κουτσούμπα υποδέχθηκε στο ξενοδοχείο ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ δυτικής Αχαΐας Σπύρος Τραχάνης ο οποίος τον καλωσόρισε στα μέρη μας και είχαν μια χαλαρή κουβέντα, στο όμορφο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Στη σύντομη συζήτηση των ανδρών, αναφέρθηκαν και μερικά από τα προβλήματα της περιοχής καθώς και τα πάγια αιτήματα με τον κ. Κουτσούμπα να γνωρίζει αρκετά. Είπα μάλιστα στον κ. Τραχάνη, ότι θα έχουν την ευκαιρία πάλι θα πουν πολλά περισσότερα, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή της δυτικής Αχαΐας.

Ο κ. Κουτσούμπας, βρήκε όμορφη την περιοχή μας, θαύμασε τη θέα προς τη θάλασσα και χαλάρωσε λίγο με την παρέα του, λίγο πριν μεταβεί στην Πάτρα για την ομιλία του.

Το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει ο κ. Κουτσούμπας, είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά από τον χώρο όπου φιλοξενούνται οι σύνεδροι της ΚΝΕ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί ο κ. Κουτσούμπας θα επισκεφθεί το δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο και όλα τα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Β.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ