Δημήτρης Μπαρμπούνης: «Επανέρχομαι…»

 
 

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ

«Επανέρχομαι αν και από τότε που έχω ξεκινήσει και αγωνίζομαι με τα κοινά και ιδιαίτερα με τον πολιτιστικό σύλλογο πάντα για Ότι αγώνας γινόταν για το καλό κόλλαγαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους ταμπέλες ότι πάω για δήμαρχος για βουλευτής, ο Πειρος φτιάχτηκε για να πάω Δήμαρχος κλπ. 

Αυτά μακριά από εμένα, όποιος με γνωρίζει καλά και επαναλαμβάνω Καλά όχι ευκαιριακά συγκυριακά, ξέρει ότι πάλεψα παλεύω και θα παλεύω όταν οι άλλοι έκαναν το χόμπι τους η καθόσαστε στους καναπέδες και σχολίαζαν χωρίς να έκαναν τίποτα όταν εγώ πήδαγα τους φράχτες της Βιπε για να δω που έχουν εναπόθεση την παράνομη λυματολάσπη και να ψάχνω παράνομους αγωγούς του βιολογικού και Βιπε κλπ μέσα στην βροχή και να κάνω καταγγελίες για ρύπανση και να τρέχω να φύγουν τα βυτια της Πάτρας που παράνομα εναπόθεταν στην βιπε και υποβάθμιζαν την θάλασσα μας και αλλά πολλά που όσοι με παρακολουθούν αυτό τον αγώνα ξέρουν και αυτό φαίνεται στην αγάπη σας και την στήριξη σας γιατί αυτός ο αγώνας δεν ήταν είναι ευκαιριακός είναι συνεχής και θα συνέχιση σε καθετί που μας υποβαθμίζει.

Σε αντίθεση με τους άλλους, που κολλάνε μόνο ετικέτες γιατί δεν κάνουν τίποτα.

Εγώ στα 15 χρόνια με τα κοινά ιδιαίτερα με τους συλλόγους μας και τώρα με τον Πειρο δουλεύουμε αγωνιζόμαστε και αυτό επιδοκιμάζεται γιατί να είστε σίγουροι αν κάτι χρόνια πριν αλλά και τώρα το έκανες μόνο για επικοινωνιακούς λόγους ότι έφτιαξες θα είχε καταρρεύσει . Η στήριξη του κόσμου την φέρνει η αγάπη η προσπάθεια για το καλό για τον τόπο σου. Και εγώ λέω εγώ γιατί καλώς η κακός σε εμένα απευθύνεστε τις περισσότερες φορές από το 2005 που ασχολούμαι γνωρίζετε αυτοί που είσαστε δίπλα μου αλλά και ο πολύς κόσμος που παρακολουθούσε παρεμβάσεις εκδηλώσεις και δεν είναι τυχαίο ότι αυτό τον επιδοκιμάζει και τον ευχαριστώ και τον ευχαριστούμε.

Κλείνοντας ο Αλισσαιων Πειρος θα είναι για πολλά χρόνια παρόν ας μην προτρέχουν αρκετοί και να κολλάνε ετικέτες (δήμαρχος βουλευτής κλπ ) ισχύει ότι ανακοινώνω επίσημα.
Ανάγκη να φτιάξουμε προφίλ. Το φτιάξατε εσείς σε εμένα με την αγάπη σας και εμπιστοσύνη σας σε ότι έκανα η ξεκίνησα να κάνω . Και προσκαλώ αυτούς από τους καναπέδες να έρθουν και να Αγωνιστούν στο σύλλογο και παντού και σε εθελοντικές δράσεις όχι όμως σαν παρατηρητές.
Πάμε καλοκαίρι Αλισσαιων συνεχίζουμε δυνατά».