Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΣΑΓΙΑ: Μια μοναδική ξεχωριστή γιορτή με συγκίνηση, χαμόγελα, χορό και πολλά πλούσια δώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καλό καλοκαίρι ευχήθηκε στους σπουδαστές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών στο Ριόλο, η διευθύντρια του κέντρου Νικολίτσα Σαγιά με ένα μοναδικό τρόπο! Μια ξεχωριστή εκδήλωση, που είχε συγκίνηση, γέλιο, χαρά, χορό και πολλά πλούσια δώρα!
Το μεγάλο και ξεχωριστό για την περιοχή event με θέμα «Ζωντανεύοντας τα γράμματα της Αγγλικής Αλφαβήτας», φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Ριόλου ενώ την εκδήλωση τίμησαν τα χορευτικά Γαϊτανάκι, του Συλλόγου Γομοστού και της σχολής του Παναγιώτη Τσεκούρα.
Η Νικολίτσα Σαγιά ανέφερε μεταξύ άλλων, την ομιλία της: 
«Η παρουσίαση των μαθητών μας «Ζωντανεύοντας τα γράμματα της αγγλικής αλφαβήτας» είναι σχετική με το τι πρέπει να προσφέρει το σχολείο …συγκεκριμένα ο δάσκαλος προς τον μαθητή. Τα παιδιά παίρνοντας τα γράμματα της αγγλικής αλφαβήτας θα σας παρουσιάσουν έννοιες που πρέπει να γνωρίζουν την αξία τους είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά. Έννοιες , αξίες, δικαιώματα ή υποχρεώσεις που πρέπει να μαθαίνουν από το σχολείο τους είτε το δημόσιο είτε το φροντιστήριο είτε τη σχολή χορού….. Για παράδειγμα το γράμμα S για τη λέξη Success που σημαίνει Επιτυχία Επιτυχία λοιπόν για τον δάσκαλο είναι να δείχνει στο μαθητή τη σωστή κατεύθυνση, να αποδεικνύει πως τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για εξέλιξη και πρόοδο. Ο δάσκαλος επιτυγχάνει όταν εξαιτίας του παραδείγματος του, ο μαθητής ονειρεύεται μια ζωή που δε σταματά ποτέ να μαθαίνει. Ο γονέας συμμετέχει στην επιτυχία δείχνοντας πάντα προς την ίδια κατεύθυνση με τον δάσκαλο. Δεν εμφυτεύει το φόβο και την αβεβαιότητα για το μέλλον αλλά την εμπιστοσύνη και τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ο μαθητής δεν είναι κομμάτι του puzzle. Δεν του ορίζουμε όρια, τον ωθούμε να δημιουργήσει τα δικά του. Είτε είμαστε παρόντες είτε αργότερα απόντες από την αυριανή ζωή του». 
Η κ. Σαγιά ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, συνεχάρη όλους για τις επιτυχίες τους και ευχήθηκε μια νέα δημιουργική χρονιά με πολλές ακόμη επιτυχίες. Το κέντρο, βράβευσε όλους τους μαθητές με μοναδικά αναμνηστικά που σε «ταξίδευαν» σε ένα όμορφο καλοκαίρι, ενώ τίμησε επίσης με αναμνηστικά τη σχολή χορού του Παναγιώτη Τσεκούρα, τη χορευτική ομάδα Γαιτανάκι και τον σύλλογο Γομοστού.
Επίσης ευχαρίστησε θερμά και την τοπική ομάδα του Πανμοβριακού και τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ Ξενοφώντα Μπαχρά για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου του Ριόλου. 
Δείτε φωτογραφίες του Διονύση Κολλιόπουλου, από την όμορφη και ξεχωριστή γιορτή: