Γιάννης Πετρόπουλος: Αυτός είναι ο νέος Ειδικός Συνεργάτης του δημάρχου δυτικής Αχαΐας – ΦΩΤΟ

Τον βλέπουμε αρκετά συχνά, θα λέγαμε σε κάθε επίσημη δημόσια εμφάνιση του δημάρχου. Ο λόγος για τον Μηχανικό Δομικών Έργων Γιάννη Πετρόπουλο. Έναν νέο άνθρωπο, με καταγωγή από την Κώμη και μάλιστα είναι πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κώμης με πλούσια δράση τα τελευταία χρόνια. Ο Γιάννης Πετρόπουλος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε. Ωλενίας στις δημοτικές εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό του Χρήστου Νικολάο. λαμβάνοντας μάλιστα τη θέση του πρώτου επιλαχόντα στην Ωλενία.

Σε μερικές από τις εμφανίσεις στο πλευρό του δημάρχου (Πάνω στη συνάντηση με τα μέλη της ΜΚΟ Διάσωση Ακτής και κάτω στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του δημοτικού σχολείου στο Λάππα). 

Ο Γιάννης Πετρόπουλος, είναι παντρεμένος με την Ελένη Γαλάνη και πατέρας δύο παιδιών (ένα αγοράκι 10 ετών και ένα κοριτσάκι 6). Σπούδασε Μηχανικός Δομικών Έργων και αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου «Πολύ καλά». Ξεκίνησε από το Λύκειο Λουσικών και μετά στην Πάτρα για την τελειοποίηση των σπουδών του. Στην Πάτρα είναι και η έδρα του τεχνικού του γραφείου το οποίο λειτουργεί από το 2007. Εκτός από τον σύλλογο Κώμης, το χωριό από το οποίο κατάγεται και μεγάλωσε, έχει ασχοληθεί με τον στίβο τρία χρόνια στην ομάδα της Παναχαϊκής και σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής 28 χρόνια σε πολλές ομάδες του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας.

Ο δήμαρχος τον επέλεξε για τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη, ενώ ο ίδιος εκφράζει και πάλι την επιθυμία να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2019, αναμένοντας ωστόσο το νέο εκλογικό νόμο και τις σχετικές ρυθμίσεις που φέρει.