Αχαγιά 82: Ο στόχος επετεύχθη, το όνειρο παραμένει…

«Ήταν ευκαιρία για την ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδο», θα πουν ορισμένοι, ίσως άλλοι να ξεστομίσουν την λέξη «αποτυχία». Όσοι όμως, ζήσαμε την φετινή χρονιά, γνωρίζουμε πολύ καλά πώς οι 19 σερί νίκες, η κατάληψη της τέταρτης θέσης και τα 29 νικηφόρα αποτελέσματα σε 41 ματς, χαρακτηρίζουν την αγωνιστική χρονιά που πέρασε απόλυτα επιτυχή για την Αχαγιά 82.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Αχαγιά 82 στάθηκε αξιοπρεπώς στην Γ’ Εθνική και με τις δυσκολίες που έχει μία επαρχιακή ομάδα κατάφερε να πλησιάσει το όνειρο.

Πρωτοπόροι σε αυτό, οι άνθρωποι που πλαισίωσαν το προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον κόουτς, Θανάσης Λιόνας. Οι δύο πλευρές μπορεί από την νέα χρονιά να πάρουν… χωριστούς δρόμους, ωστόσο όλοι αναγνωρίζουν το έργο του προπονητή και σέβονται τον ίδιο ως άνθρωπο.

Δίχως αμφισβήτηση όμως, το μεγαλύτερο «μπράβο» στην φετινή πορεία των «κόκκινων» ανήκει στους πρωταγωνιστές, στους παίκτες. Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν –άλλωστε και οι ίδιοι, αν τους δινόταν η ευκαιρία, σε εκείνον θα έκαναν ξεχωριστή αναφορά- θα μπορούσαμε να γράψουμε σελίδες ολόκληρες για έναν ξεχωριστό άνθρωπο και παίκτη, όπως είναι ο Γιάννης Σταμόπουλος ωστόσο θα αρκεστούμε σε μόνο μία λέξη, «ΑΡΧΗΓΟΣ». Σε αυτό το σημείο, δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πώς το ενδεχόμενο αποχώρησης του «Σταμό» θα σημάνει και τη λήξη ενός κεφαλαίου στην Αχαγιά 82, το πιο μεγάλο στην ιστορία της.

Ο στόχος λοιπόν επετεύχθη τη σεζόν που πέρασε, δημιούργησε όμως και νέα όνειρα. Με τον Χρήστο Σαράντη πλέον, στο τιμόνι της ομάδας, ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει, όπως και οι συζητήσεις με τους παίκτες. Ο κόουτς έδωσε από το ξεκίνημα το σύνθημα, «…το κεφάλι κάτω και σκληρή δουλειά», απομένει λοιπόν να δούμε τα αποτελέσματα.