«Πείρος»: Άνοιξε τις εκδηλώσεις «Καλοκαίρι 2018» με ένα όμορφο μουσικό «ταξίδι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η χθεσινοβραδινή εκδήλωση του συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του δημοτικού σχολείου Αλισσού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπαρμπούνης έγραψε για την πρώτη εκδήλωση που «ανοίγει» το Καλοκαίρι 2018 του «Πείρου»:

«Ευχαριστούμε όλους σας για την μεγάλη παρουσία στην πρώτη ποιοτική ξεχωριστή έντεχνη μουσική εκδήλωση υπό τον μαέστρο Ευγένιο Βουλγαρη σε συνεργασία με το Δημοτικό ωδείο Πατρών .

Ήταν μια όμορφη βραδιά ένα ταξίδι από την Συρία στο Αιγαίο μια βραδιά γεμάτη ποιότητα όμορφες νότες και παράδοση. Είμαστε περήφανοι που αυτή η μουσική κάτω από μεγέθη μεγάλων μουσικών όπως ο Ευγένιος Βουλγαρης τη φέρνουμε στΑ χωριά μας στους Αλισσους.

Είμαστε περήφανοι χωρίς όμως έπαρση χωρίς αλαζονεία γιατί οι Αλισσοι πρωτοστατούν στο κομμάτι ποιότητας πολιτισμού με εκδηλώσεις αναγνωρισμένες από όλους που βλέπουν την προσπάθεια αυτή ειλικρινά και όχι μίζερα ανταγωνιστικά . Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για όλους εσάς που γέμισαν τις κερκίδες με αγάπη για τα χωριά μας.
Το καλοκαίρι Αλισσαιων ξεκίνησε.
Ευχαριστούμε τους προέδρους των χωριών μας κ Μπεζεριανου κ Κελαμη τους χορηγούς μας τους προέδρους πολιτιστικών συλλόγων ( κ Ροδια Καραμπελια Σοφία Πανιτσα, Βασίλη Ζαφειρακοπουλο, Παναγιώτη Βουκελάτο, Παναγιώτη Χριστοπουλο).
Ακόμα τον Δήμαρχο δυτικής 
Αχαΐας Χρήστο Νικολαου, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σπαρτινο τον πρόεδρο του δημοτικού
Συμβουλίου Ηλία Καραμπελια, τον πρόεδρο ΦΟΔΣΑ Σπύρο Τραχανη τον Ηρακλή Ρουπα.

Αλλά ακόμα περισσότερο όλους εσάς που είστε δίπλα μας πάντα. Οι αριθμοί των λαχνών θα υπάρχουν στην σελίδα μας
Το καλοκαίρι Αλισσαιων 2018 ξεκίνησε, προχωράμε».