Παραδοσιακό Καφέ-Μεζεδοπωλείο ΑΝΩ Αλισσός: Απολαμβάνουμε κάτω από τον μεγάλο πλάτανο τους καλύτερους μεζέδες και δροσιά! ΦΩΤΟ

Όπως τρώμε στο σπίτι μας…Μόνο που θα έχουμε δροσιά, όμορφο περιβάλλον, φιλικό και άριστο σέρβις. Κάτω από τον μεγάλο πλάτανο στο κέντρο του Άνω Αλισσού, οι «πιστοί» του Παραδοσιακού Καφέ-Μεζεδοπωλείου και φέτος θα απολαύσουν, παραδοσιακά εδέσματα, σπιτικούς μεζέδες, φαγητά της κατσαρόλας και λαχταριστά ψητά!

Ο κατάλογος του μαγαζιού θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Το καλοκαιράκι θα γευτούμε τους μεζέδες που εδώ και χρόνια επιλέγουμε από τα χεράκια του σεφ, αλλά και νέες γεύσεις, νέα πιάτα πάντα με αγνά υλικά και σπιτικές συνταγές. Μην ξεχάσετε μαζί με τη δροσερή σας μπύρα ή το παγωμένο κρασάκι σας, να ζητήσετε την σπεσιαλιτέ του καταστήματος, τυρόπιτα με μέλι! Δεν σας λέμε φυσικά περισσότερα για τους διάσημους πλέον, κεφτέδες με φρέσκο κιμά, φρεσκοκομμένες σαλάτες και φρέσκες τηγανιτές πατάτες. Μην πείτε επίσης, «όχι» στο κοκορέτσι, στο γαρδουμπάκι και στα ψητά που σερβίρονται αχνιστά κατευθείαν από τα κάρβουνα!