Τηγανιά με σπανάκι και αυγά!

Ιδανική σαν πιάτο καλοκαιριού για όσους κάνουν δίαιτα.

Υλικά

1/2 σακουλάκι σπανάκι baby
1 κρεμμύδι
Λίγα φύλλα δυόσμο
8 αυγά
1 ποτηράκι γάλα
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, λίγο κουκουνάρι, λίγο μπούκοβο

Εκτέλεση

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ροδίστε το σε τηγάνι με ελαιόλαδο
Ρίξτε το σπανάκι, κομμένο χοντρά και ροδίστε ξανά για λίγο
Σε μπολ χτυπήστε καλά τα αυγά -Ρίξτε το γάλα, το κουκουνάρι, το μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι
Ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι, μέτρια φωτιά -Μη σπάτε την frittata
Κάντε ανοίγματα στο τηγάνι για να ψηθεί το μείγμα, αλλά μην σπάτε το σύνολο
Ετοιμη!