Ένα καλοκαίρι … όνειρο στις Ενοικιαζόμενες Επιπλωμένες Κατοικίες στην Λακκόπετρα! ΦΩΤΟ

Εξασφαλίστε τώρα το κατάλυμα που θα περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, διαλέγοντας από την ποικιλία σεΕνοικιαζόμενες Επιπλωμένες Κατοικίες στην Λακκόπετρα Αχαΐας, μια … ανάσα από τη θάλασσα! 

Αυτό που ψάχνετε για εσάς και την οικογένειά σας, ή τη φιλική σας παρέα, είναι σίγουρο ότι θα το βρείτε εδώ! Για μια ολόκληρη τη σεζόν, μια από τις Ενοικιαζόμενες Επιπλωμένες Κατοικίες στη Λακκόπετρα, είναι διαθέσιμη για εσάς!

Όλα τα ακίνητα διατίθενται πλήρως επιπλωμένα, εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές, ίντερνετ και μην ξεχνάτε! Με γαλήνια και ήρεμη θέα προς τη θάλασσα! Είναι μια καλή επιλογή για όσους χρειάζονται τις ανέσεις ενός καλού ξενοδοχείου αλλά ταυτόχρονα και την ιδιωτικότητα του σπιτιού. Όλες οι κατοικίες είναι πολύ κοντά στην παραλία, μόλις ελάχιστα λεπτά, χωρίς μέσο μεταφοράς. Επίσης, κάτι πολύ ευχάριστο για μια οικογένεια με μικρά παιδιά. Σε χώρο δίπλα από τις κατοικίες υπάρχει παιδική χαρά και καντίνα για τις άμεσες αγορές σας.

Εξασφαλίστε τώρα τις διακοπές των ονείρων σας και επιλέξτε την κατοικία (δυάρια, μεγάλες γκαρσονιέρες), ανάλογα με τις ανάγκες σας!
Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6937956050