Σε κοσμικό γεγονός, εξελίχθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Liberis Cafe- Snack Bar- Restaurant στην περιοχή της ΒΙΠΕ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κοσμικό γεγονός, εξελίχθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Liberis Cafe- Snack Bar- Restaurant στην περιοχή της ΒΙΠΕ!

Η οικογένεια Λυμπέρη, άνοιξε και επισήμως την νέα της επιχείρηση και παράλληλα την αγκαλιά της, σε συγγενείς, φίλους, συνεργάτες αλλά και όλους, όσοι μέχρι σήμερα, εμπιστεύονται τα καταστήματα Liberis για το τρίπτυχο: ποιότητα, εξυπηρέτηση, αγνά υλικά.

Το κατάστημα λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με καφέ, αρτοποιήματα για ένα πλήρες πρωινό, ποτά, αναψυκτικά και πάνω απ όλα ένα ευχάριστο περιβάλλον. 

Φυσικά ο μπουφές των εγκαινίων, δεν μπορούσε παρά να ήταν πλούσιος, γευστικός και απολαυστικός. Ο σεφ της επιχείρησης που τον είχε επιμεληθεί έκανε πάλι το «θαύμα» του.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ραυτακόπουλος και ο πρόεδρος του συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Το πρώτο κατάστημα LIBERIS ιδρύθηκε το 2012. Με πολύ κόπο και προσωπική δουλειά αλλά πάντα με μεράκι και αγάπη γι αυτό που ξεκίνησε η οικογένεια Λυμπέρη. Το 2017 άνοιξαν εργαστήριο αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, ευρύχωρο, σύγχρονο για να μπορέσουν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων. Με αγνά υλικά, παράγουν καθημερινά φρέσκο ψωμί αλλά και διάφορα γλυκίσματα ώστε να τα απολαμβάνετε καθημερινά στο καθημερινό σας τραπέζι. 

Μετά την εξαιρετική υποστήριξη των πελατών και φίλων της επιχείρησης, η οικογένεια Liberis θα έχει και τη στήριξη και την αγάπη όλων στο νέο της κατάστημα στη ΒΙΠΕ Πατρών.

«Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ποιότητα και την καθαριότητα που γνωρίζετε, το φιλικό και ζεστό περιβάλλον που σας προσφέρουμε το χαμόγελο και την οικειότητα που μάθατε, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας αξίζουν», αναφέρει η οικογένεια Liberis.