Σήμερα πάμε στα εγκαίνια του Liberis Cafe- Snack Bar- Restaurant! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το νέο κατάστημα Liberis Cafe- Snack Bar- Restaurant είναι γεγονός!

Φιλοξενείται στο γνωστό «στρογγυλό» κτίριο το οποίο βρίσκεται 300 μέτρα πριν τη ΒΙΠΕ Πατρών στη γέφυρα του Πείρου. ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη 15 Μαΐου, η επιχειρηματική οικογένεια Λυμπέρη,  πραγματοποιεί τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Liberis Cafe- Snack Bar- Restaurant και είστε όλοι καλεσμένοι!

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 7 το απόγευμα. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας!

Πάρτε μια γεύση: 

Το πρώτο κατάστημα LIBERIS ιδρύθηκε το 2012. Με πολύ κόπο και προσωπική δουλειά αλλά πάντα με μεράκι και αγάπη γι αυτό που ξεκίνησε η οικογένεια Λιμπέρη. Το 2017 άνοιξαν εργαστήριο αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, ευρύχωρο, σύγχρονο για να μπορέσουν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων. Με αγνά υλικά, παράγουν καθημερινά φρέσκο ψωμί αλλά και διάφορα γλυκίσματα ώστε να τα απολαμβάνετε καθημερινά στο καθημερινό σας τραπέζι. 

Μετά την εξαιρετική υποστήριξη των πελατών και φίλων της επιχείρησης, η οικογένεια Liberis θα έχει και τη στήριξη και την αγάπη όλων στο νέο της κατάστημα στη ΒΙΠΕ Πατρών.

«Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ποιότητα και την καθαριότητα που γνωρίζετε, το φιλικό και ζεστό περιβάλλον που σας προσφέρουμε το χαμόγελο και την οικειότητα που μάθατε, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας αξίζουν», αναφέρει η οικογένεια Liberis.