Ακράτα-Αχαγιά 82 σήμερα Κυριακή – Δείτε το ντέρμπι ΖΩΝΤΑΝΑ

Οι τελευταίες αγωνιστικές στους ομίλους της Γ’ Εθνικής μοιάζουν με… ναρκοπέδιο για τις ομάδες που παλεύουν να εξασφαλίσουν τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν και στη Β’ Εθνική. Ειδικά στον 1οόμιλο Νότου τέσσερις ομάδες βρίσκονται στην τελική ευθεία και το μόνο που θα προσπαθήσουν είναι να μην κάνουν το μοιραίο λάθος…

Η Αχαγιά 82 βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μία νίκη λιγότερη από τους δύο πρωτοπόρους, τον Οίακα Ναυπλίου και τον Γλαύκο Πατρών. Το παιχνίδι στην έδρα της 5ης στη βαθμολογία Ακράτας είναι η τελευταία δύσκολη αποστολή που έχει να επιτελέσει μακριά από την έδρα της (κλείνει τους αγώνες της εντός με τον Έσπερο Πατρών). Η ομάδα από την Κάτω Αχαγιά επιδιώκει το 2/2 στις τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να εκμεταλλευθεί το παραμικρό στραβοπάτημα έστω μιας από τις δύο πρωτοπόρες για να αρπάξει την άνοδο.

Η γηπεδούχος ομάδα της Ακράτας μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ωστόσο παρουσιάζεται πανίσχυρη στην έδρα της, όπου μετράει 10 νίκες και δύο ήττες (από Οίακα Ναυπλίου και Ένωση Ιλίου). Στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της ομάδα της Ακράτας θέλει οπωσδήποτε να κλείσει τη σεζόν με νίκη.