Σήμερα Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί στην Πάτρα όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη 01.00μ.μ., στο ξενοδοχείο “Βυζαντινό”, στην οδό Ρήγα Φεραίου. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο η συνέντευξη τύπου να φιλοξενηθεί στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ, αλλά έγινε αλλαγή του χώρου τελευταία στιγμή.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα αναλύσει τo κυβερνητικό πρόγραμμα του Ποταμιού που παρουσίασε στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 30 Δεκεμβρίου και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Σε ότι αφορά τους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του “Ποταμιού” στην Αχαΐα, ήδη έχουμε γράψει ότι έχουν “κλειδώσει” οι: Άγγελος Ρούβαλης, Ηλίας Γκοτσόπουλος, Ιάσωνας Φωτήλας, Λάκης Υφαντής, Δημήτρης Αβραμίδης, Βασίλης Γκολφινόπουλος, Μαριλία Κάνιστρα και οι κκ. Τσάμπρα, και Πετρίδη.