Στην Κάτω Αχαΐα, αναμένεται να βρεθεί προς το μεσημέρι ο Αντιπρόεδρος του ΟΣΚ Ανδρέας Αθανασόπουλος.
Ο κ. Αθανασόπουλος, θα επισκεφθεί τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου και στελέχη του δήμου, κατά την επιστροφή του από την Ηλεία στην οποία βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής.
Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη έχει προηγηθεί συνάντηση του Ανδρέα Αθανασόπουλου με τον δήμαρχο δυτ. Αχαΐας Χρήστο Νικολάου, τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ και βοηθό Δημάρχου σε θέματα Παιδείας, Ξενοφώντα Μπαχρά και τον αντιδήμαρχο Θανάση Ραυτακόπουλο. Η συνάντηση έχει στο πλαίσιο των επαφών για τη νέα δημοτική περίοδο. Να υπενθυμίσουμε ότι μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν η συντήρηση των σχολικών κτιρίων, η προσθήκη αιθουσών και γενικότερα ο προγραμματισμός του Ο.Σ.Κ. για τα καινούργια σχολεία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ( εξοπλισμός μεταλλικών θρανίων, φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων κ.τ.λ.) . Ο αντιπρόεδρος του Ο.Σ.Κ. δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει διεξοδικά όλα τα εκκρεμή θέματα που απασχολούν τον δήμο Δυτικής Αχαΐας.
Ενδεχομένως αυτή η επίσκεψη του κ. Αθανασόπουλου, να αποτελέσει μια ακόμη ευκαιρία, για τον δήμο δυτικής Αχαΐας να ζητήσει εκ νέου τη βοήθεια του ΟΣΚ ώστε να διευθετήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, τα προβλήματα στα σχολικά συγκροτήματα. Όπως εξάλλου, έχει ξεκινήσει να κάνει από την αρχή της σχολικής χρονιάς με τις τιτάνιες προσπάθειες του αρμόδιου για τα θέματα Παιδείας Ξ. Μπαχρά και την αμέριση συμπαράσταση της δημοτικής αρχής.
Για τη σημερινή συνάντηση στην Κάτω Αχαΐα, έκανε παρέμβαση και ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.