• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021
  • Σύνδεση
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο με ελιές & φέτα

dytika Από dytika
19 Φεβρουαρίου 2021
in ΓΕΥΣΕΙΣ
0
Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο με ελιές & φέτα
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο με ελιές & φέτα

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο με ελιές & φέτα


17/02/2021 – 09:15

Ένα καταπληκτικό και εύκολο φαγητό με τις ελιές να κάνουν τη διαφορά, η συνταγή βασισμένη στο Μπαρδουνιώτικο κοτόπουλο, όπου την τοπική σφέλα την αντικαθιστά η κλασική φέτα.

Υλικά για 4 άτομα
 

  • 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες ή φιλέτα
  • 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.σ. ντοματοπελτέ
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 200 ml χυμό ντομάτας
  • φρέσκια ή ξερή ρίγανη
  • φρεσκοκομμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 250 ml ζωμό κοτόπουλου
  • 1 κ.γ. ανάμεικτες ελιές
  • 200 γρ. φέτα

Εκτέλεση

Σε μια πλατιά κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι θωρακίζουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε μέτριες φέτες και συνεχίζουμε να σωτάρουμε για 2 λεπτά, προσθέτουμε τον πελτέ, τη ζάχαρη, το πιπέρι, την ρίγανη και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και τον ζωμό, σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα, περίπου 50 λεπτά, τέλος προσθέτουμε τις ελιές και τη φέτα θρυμματισμένη. Ελέγχουμε αν ψήθηκε καλά το κοτόπουλο αλλιώς σιγοβράζουμε με λίγο επιπλέον νερό για άλλα 10-15 λεπτά.

Αφήνουμε το φαγητό 10 λεπτά ώστε να λιώσει η φέτα και σερβίρουμε.

kotopoylo

Συνταγή – Φωτογραφία: Εύα Μονοχάρη

Ετικέτες
συνταγή
Η συνταγή της ημέρας
Κοτόπουλο
Προηγούμενο άρθρο

Δυτική Αχαΐα: Τον ακινητοποίησαν με μπαλτάδες και του άρπαξαν 3.000 ευρώ-Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Επόμενο άρθρο

Η συνταγή της ημέρας: Γλυκό κουταλιού περγαμόντο

Επόμενο άρθρο
Η συνταγή της ημέρας: Γλυκό κουταλιού περγαμόντο

Η συνταγή της ημέρας: Γλυκό κουταλιού περγαμόντο

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Ισχυρή σεισμική δόνηση 5.9 στην Ελλασσόνα – “Κουνήθηκε” μέχρι και η Αχαΐα! ΦΩΤΟ
  • Rapid test αύριο στην Πάτρα – Που θα γίνουν
  • Γιάννης Καρβέλης και Μάριος Θεμιστοκλέους στα Εμβολιαστικά Κέντρα της Πελοποννήσου – ΦΩΤΟ
  • Θλίψη στο Ριόλο: “Έσβησε” ο Χρήστος Δ. Δημόπουλος
  • Lockdown: Εισηγήσεις για αυστηροποίηση των μέτρων
  • Θετικός στον κορονοϊό ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππας Λιάκος – Το ανακοίνωσε ο ίδιος
  • Αχαΐα: “Ξήλωμα” μεγάλου κυκλώματος κοκαΐνης – Που βρέθηκαν τα ναρκωτικά – ΒΙΝΤΕΟ
  • Αχαΐα: Έτσι κατανέμονται τα 112 κρούσματα – 10 στην Κάτω Αχαΐα
  • Κορονοϊός: 2.353 νέα κρούσματα – Περισσότερες από 110 νέες μολύνσεις στην Αχαΐα
  • 6,4 δισ. ευρώ για τη στήριξη 3 εκατ. δικαιούχων κατά την πανδημία
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Σύνδεση συντακτών

Σύνδεση στο λογαριασμό σας

Υπενθύμιση κωδικού;

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Σύνδεση

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Σύνδεση