
Χωρίς καμία νομιμοποίηση βρέθηκε ο κ. Αναστασάκης της ΕΡΓΟΣΕ στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής, καταγγέλει ο οικονομολόγος Ηρακλής Ρούπας. Ο Αχαιός επιστήμονας, σημειώνει ότι η διοίκηση της εταιρίας μέχρι σήμερα παραμένει ακέφαλη, ενώ ρίχνει το γάντι και στον Κώστα Σπηλιόπουλο.
Συγκεκριμένα με αφορμή το ρεπορτάζ του dytikanea.gr, για το “ΌΧΙ” του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο της νέας σύγχρονης σιδηροδρομικής γραμμής σχολίασε:
“Αν δεν κάνω λάθος ο προηγούμενος Πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ ήταν ο συντοπίτης μας πρώην Υπουργός κ. Σπηλιώπουλος. Αυτός δεν τα είχε προγραμματίσει όλα καλώς προς όφελος του Νομού μας; Ο δε κ. Αναστασάκης ως τι παραβρέθηκε αφού το ΔΣ είναι ακέφαλο. Δεν έχει νομιμοποίηση να εκπροσωπεί”.