Τσίπρας από Πάτρα: Δεν έχουμε «δικούς μας» δημάρχους και περιφερειάρχες…

«Δεν έχουμε δικούς μας δημάρχους, ούτε δικούς μας περιφερειάρχες, πορευόμαστε όλοι μαζί για λύσεις στις τοπικές κοινωνίες». Με τη φράση αυτή ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το στίγμα των προθέσεών του μιλώντας στο 9ο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην Πάτρα.

«Έχουμε έναν κοινό στόχο να ξαναστήσουμε τον τόπο στα πόδια του, να αναζητήσουμε μαζί την επόμενη μέρα για την Ελλάδα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα, όχι μονάχα γιατί είναι άριστοι μόνο οι οιωνοί, αλλά γιατί είναι θετικά, ενθαρρυντικά, αισιόδοξα και όλα τα στοιχεία».

Είπε ειδικότερα ότι «η οικονομία επανέρχεται σε ανοδικούς ρυθμούς, η ανεργία μειώνεται, οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν φως στο τούνελ και η χώρα κατά κοινή ομολογία κερδίζει τη διεθνή θέση που της αξίζει, η εμπιστοσύνη των αγορών προς τη χώρα μας αποκαθίσταται, και βαδίζουμε επιτέλους προς το τέλος της επιτροπείας και των μνημονίων, τον Αύγουστο αυτού του χρόνου, το 2018».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε φωνή … ούτε ακρόαση για την επέκταση του φράγματος του Πηνειού από τον Αλέξη Τσίπρα