Ο πολύπαθος δρόμος Κάτω Αχαΐας – Αράξου στη δημοτική επιτροπή διαβούλευσης -Τί είπαν τα μέλη της – Που συμφώνησαν, που διαφώνησαν – ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΑΚΙΔΑ του Π. Κουνάβη τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης που έγινε στις 31 Ιανουαρίου, για το θέμα της βόρειας παράκαμψης του δρόμου Κάτω Αχαΐας – Αράξου και τη νέα σιδηροδρομική γραμμή.

Η μελέτη όπως και το κόστος υλοποίησης (800.000 ευρώ) τέθηκε επί τάπητος στη συνεδρίαση με τα μέλη της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης τοποθετήθηκαν, εκφράζοντας την άποψή τους.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Π. Κουνάβης με όλες τις τοποθετήσεις.
Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Π. Κουνάβης μεταξύ άλλων είπε ότι θα πρέπει τον πρώτο λόγο να τον έχει η τοπική κοινωνία. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Γκοτσόπουλος συμφώνησε σε αυτή τη βάση, τονίζοντας ότι το κράτος έχει «κόψει» τα πόδια της αυτοδιοίκησης λόγω έλλειψης κονδυλίων και η δημοτική κάνει ότι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής, ενώ ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ραυτακόπουλος με τη σειρά του τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων, μέλη της επιτροπής: «Μην ανησυχείτε, δεν θα αποφασίσουμε εμείς για εσάς. Η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το 2014 έχουν μεγαλώσει και τα αυτιά μας γιατί έχουμε μάθει να ακούμε! Δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε ότι θα γίνει κακό. Όλοι μαζί θα αποφασίσουμε και αυτά που είπαμε θα τηρηθούν».
Ακούστε ολόκληρη τη συνεδρίαση: