ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018: Η τελετή έναρξης στις 26 Ιανουαρίου – Οι παρελάσεις – Οι πρώτες συμμετοχές και η συναυλία έκπληξη! ΦΩΤΟ

«Φουλ» οι μηχανές για το Αχαγιώτικο Καρναβάλι 2018.

Άλλοι έχουν έτοιμη την ιδέα για το γκρουπ τους, άλλοι την ψάχνουν ακόμη…

Στο μεταξύ, η τελετή έναρξης του θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου στην πλατεία Δημοκρατίας όπως και πέρσι. Αυτή τη φορά οι διοργανωτές, εκτός από τις διάφορες δράσεις, θα προσθέσουν και χορευτικά από τοπικούς συλλόγους, φυσικά πολλά βεγγαλικά, χορό αλλά και μια μεγάλη συναυλία έκπληξη με νεανικά γνωστά και αγαπημένα ονόματα καλλιτεχνών, όπως έχουμε γράψει. 

Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η Παρέλαση των Μικρών στις 10 Φεβρουαρίου (για δεύτερη συνεχή χρονιά) και η Μεγάλη Παρέλαση των πληρωμάτων από συλλόγους της περιοχής, στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Μια ημέρα πριν τη Μεγάλη παρέλαση της Πάτρας.

Ένας μεγάλος χορός των διοργανωτών, στο κέντρο Σέρμπου (όπως και πέρσι) θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα του Αχαγιώτικου Καρναβαλιού 2018 ενώ εξετάζεται να γίνει και ένας χορός μετά την παρέλαση των μικρών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ  

 

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας: Στο «φουλ» οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι – Μαντεύετε το θέμα για φέτος;

«Άπλυτούληδες» θα βγουν στο Αχαγιώτικο Καρναβάλι! Η σατιρική ιδέα της «Πάλεια» στο ντεμπούτο της με κοινωνική παρέμβαση!

Έρχονται οι …. «Μεταλλαγμένοι» του «Πείρου» στο Αχαγιώτικο Καρναβάλι που επιμένει περιβαλλοντικά! ΦΩΤΟ