Κάτω Αχαΐα: Και δεύτερο ΣΤΟΠ στη διασταύρωση – καρμανιόλα! (Αγίου Ιωάννου και π. Πατρών Πύργου) – ΦΩΤΟ

Και δεύτερο σήμα STOP θα μπει στην επικίνδυνη όπως έχει δείξει, διασταύρωση των οδών Αγίου Ιωάννου και π. Πατρών – Πύργου στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας. Μετά τα ρεπορτάζ του dytikanea.gr, ακολούθησε άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση από τη δημοτική αρχή.  

Μετά από τα αλλεπάλληλα τροχαία, με τα οχήματα να καταλήγουν πάνω σε κατάστημα της πόλης (οπτικών του κ. Νίκου Ιατρού) αλλά και σε άλλα σημεία, η δημοτική αρχή προχώρησε σε παρέμβαση και ζήτησε επιπλέον μέτρα.

Σε λίγες ημέρες, όπως μας ενημερώνει ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, θα τοποθετηθεί δεύτερο STOP επί της Αγίου Ιωάννου λίγα μέτρα πριν την διασταύρωση, στην οποία ήδη υπάρχει ένα. Επίσης, τα επιπλέον μέτρα, περιλαμβάνει και σήμα STOP που θα αναγράφεται στο οδόστρωμα πάλι επί της οδού Αγίου Ιωάννου, αφού εκεί φαίνεται να παρατηρείται το πρόβλημα. Σύμφωνα με μαρτυρίες και επαγγελματίες που μίλησαν στο dytikanea.gr, από τη στιγμή που η Κάτω Αχαΐας – Αράξου σταμάτησε να είναι διπλής κατεύθυνσης, όσοι έρχονται από τον Άραξο και μπαίνουν στην Αχαγιά, κατευθύνονται μέσω της Αγίου Ιωάννου για να φτάσουν στην έξοδο προς Πάτρα και αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Όπως και να έχει πάντως, οι προσπάθειες για άρση της επικινδυνότητας που γίνονται, πρέπει να ενταθούν από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, για να μην θρηνήσουμε θύματα. Για όποιον δεν γνωρίζει, το συγκεκριμένο σημείο είναι από τα πιο πολυσύχναστα της πόλης. Πρόσφατα, στο τελευταίο τροχαίο, όταν ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πάλι στη βιτρίνα του καταστήματος του κ. Νίκου Ιατρού, λίγα λεπτά πριν… περνούσε από μια κυρία η οποία όταν το έμαθε έπαθε σοκ!

Β.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Κάτω Αχαΐα: Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να γίνει κάτι; Νέο ατύχημα «κατεβάζει» τη βιτρίνα καταστήματος οπτικών του Νίκου Ιατρού – ΦΩΤΟ