ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018: Συναυλία με όνομα – έκπληξη στην τελετή έναρξης – Αύριο η συνάντηση ΟΤΑΔ, ΚΕΔΔΥ και συλλόγων-Θυμηθήκαμε στιγμές του 2017… ΦΩΤΟ

Με καινοτομίες, όπως το συνηθίζει τα δύο τελευταία χρόνια, ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην οργάνωση του φετινού Αχαγιώτικου Καρναβαλιού η δημοτική αρχή. Και συγκεκριμένα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ξενοφώντας Μπαχράς (πρόεδρος του ΟΤΑΔ) και η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ Πατρούλα Κοκκίνη σε αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου.
Αύριο Τετάρτη, στις 7:30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου. Σε αυτήν θα λάβουν μέρος, όπως και πέρσι, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων. ΟΤΑΔ και ΚΕΔΔΥ έχουν απευθύνει κάλεσμα σε όλους, μοιράζοντας και κατανέμοντας και φέτος, την αγάπη και τη φροντίδα του ιστορικού θεσμού της Αχαγιάς σε όλους τους δραστήριους πολίτες που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό αλλά και την αξιοποίηση της περιοχής. 
Στη συνάντηση αναμένεται να τεθούν ζητήματα οργανωτικά και άλλα που απασχολούν τους συμμετέχοντες. Στα σίγουρα σημεία, είναι ότι και φέτος θα πραγματοποιηθεί τελετή έναρξης (δεύτερη συνεχή χρονιά) με τη συμμετοχή πολύ γνωστού καλλιτέχνη και νεανικού συγκροτήματος, σε μια μεγάλη συναυλία που θα γίνει στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα, θα διατηρηθεί ο θεσμός της παρέλασης των μικρών, μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη παρέλαση, η οποία αναμένεται να έχει και φέτος την ίδια διαδρομή. Πολλές θα είναι ακόμη οι καινοτομίες που σκέφτονται να εφαρμόσουν οι διοργανωτές, ενώ ζωηρή αναμένεται και η συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων με πρωτότυπες και ιδιαίτερες κατασκευές αλλά και στολές.
B.A. 
Στις φωτογραφίες του dytikanea.gr, θυμόμαστε μερικές όμορφες εικόνες από το περσινό Αχαγιώτικο Καρναβάλι.