Χαμόγελα και «ζεστές» καρδιές είδαμε στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Συλλόγου Κάτω Αλισσού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά όλους όσοι βρέθηκαν στην πλατεία του Κάτω Αλισσού, στηρίζοντας και αυτή μας την εκδήλωση!
Ευχαριστούμε τον κ.Σμηρίλιο Παναγιώτη για την προσφορά του σε μέλι για τους λουκουμάδες, τον κ.Στρουμπούτα Ανδρέα για την προσφορά των υλικών για τους λουκουμάδες και τον κ.Γιαννόπουλο Φάνη για την παροχή σκευών για την παραγωγή τους. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ.Κούτουλα και την Ποτοποιϊα CAMARI για την προσφορά του τσίπουρου το οποίο κεράστηκε στους παρεβρισκόμενους. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες που επιμελήθηκαν το bazaar με τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες τους! Τέλος να ευχαριστήσουμε την Νάγια, για το face-painting στους μικρούς μας φίλους!
Κάθε χρόνο θα γινόμαστε και καλύτεροι και αυτό το ωφείλουμε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και βρίσκεστε κοντά μας σε ό,τι και αν κάνουμε!», σημειώνει η διοίκηση του συλλόγου Κάτω Αλισσού που ετοίμασε μια γιορτή, η οποία αγκαλιάστηκε με πολλή αγάπη από το χωριό. Απίθανα χειροποίητα στολίδια και γλυκίσματα είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του συλλόγου, αλλά και η συμμετοχή στη γιορτή ήταν ζεστή και μεγάλη.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!