Πλάτωνας Μαρλαφέκας: Η ψήφος σου μετράει

Με συναδέλφους του από τον επιχειρηματικό κόσμο της Αχαΐας συναντήθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την διεξαγωγή των επιμελητηριακών εκλογών, ο Πλ. Μαρλαφέκας άκουσε τις απόψεις των μικρομεσαίων για τα σοβαρά προβλήματα που βιώνουν και αντάλλαξε απόψεις για τους τρόπους που θα τα αντιμετωπίσουν. Για να είναι όμως αποτελεσματικοί οι τρόποι αντιμετώπισης ο επικεφαλής της ΑΕΕΠ έθεσε σαν προϋπόθεση να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη οι συνάδελφοί του.

«Η παρότρυνση δεν είναι λεκτική, αλλά ουσιαστική» τόνισε ο Πλ. Μαρλαφέκας και επεσήμανε την ανάγκη να πρυτανεύσουν η ενότητα, ο διάλογος και η συνεργασία για να βελτιωθεί η κατάσταση στην περιοχή και στις τοπικές επιχειρήσεις.

«Το Επιμελητήριο μας χρειάζεται όλους! Πιστεύω ότι ο πραγματικός αντίπαλός μας σ’ αυτές τις εκλογές είναι τα προβλήματα των τοπικών επιχειρήσεων και ειδικά των μικρομεσαίων. Αυτή την ώρα δεν είναι το μείζον η επιλογή που θα κάνει κάθε συνάδελφος, αλλά να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα» υποστήριξε με έμφαση ο επικεφαλής της ΑΕΕΠ και δήλωσε ανοικτός σε προτάσεις για την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα εξυπηρετούν αυτούς τους στόχους.

«Δεν μας ταιριάζει η αποχή» πρόσθεσε ο Πλ. Μαρλαφέκας και ζήτησε από τον επιχειρηματικό κόσμο της Αχαΐας να αξιολογήσει το έργο που παράχθηκε στο Επιμελητήριο την τελευταία εξαετία αφενός, και τις προγραμματικές θέσεις της ΑΕΕΠ αφετέρου. «Επικαλούμενοι το έργο μας και το ρεαλιστικό πρόγραμμα που σχεδιάσαμε για την νέα επιμελητηριακή περίοδο, σας ζητάμε να τιμήσετε με την ψήφο σας το ψηφοδέλτιο της ΑΕΕΠ και τους 177 άξιους συναδέλφους από όλους τους κλάδους που το απαρτίζουν» επεσήμανε.